Chiftelute de post din legume crude! Nu ai mancat nimic mai bun!


Astazi iti prezentam o reteta de chiftelute vegetariene, sanatoase si foarte gustoase.

 

Ingrediente
3 cartofi
2 morcovi
Jumatate de telina
4 catei de usturoi
4 felii de paine
4 linguri de ulei de masline
condimente dupa gust
Mod de preparare
Se curata legumele de coaja si se amesteca in robotul de bucatarie alaturi de painea uscata. Se adauga sarea, condimentele si uleiul de masline, amestecandu-se cu mainile uscate, pana cand se obtine o pasta.
Se amesteca intr-un vas cateva linguri de pesmet si tarate de ovaz sau seminte de susan.
Se ia o lingura de compozitie si se tavaleste prin amestec, modelandu-se sub forma de biluta.
Chiftelele se pot praji in ulei incins sau se pot coace la cuptor intr-o tava tapetata cu hartie de copt si stropite cu ulei de masline.
Sursa

Ingrediente

3 cartofi
2 morcovi
Jumatate de telina
4 catei de usturoi
4 felii de paine
4 linguri de ulei de masline
condimente dupa gust

Mod de preparare

Se curata legumele de coaja si se amesteca in robotul de bucatarie alaturi de painea uscata. Se adauga sarea, condimentele si uleiul de masline, amestecandu-se cu mainile uscate, pana cand se obtine o pasta.

Se amesteca intr-un vas cateva linguri de pesmet si tarate de ovaz sau seminte de susan.

Se ia o lingura de compozitie si se tavaleste prin amestec, modelandu-se sub forma de biluta.

Chiftelele se pot praji in ulei incins sau se pot coace la cuptor intr-o tava tapetata cu hartie de copt si stropite cu ulei de masline. 

Sursa

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Andreea Oprică se întoarce la Puterea dragostei! Anunțul de ultimă oră al fostei concurente

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri