Chiftele marinate. O mâncare delicioasă cu o rețetă foarte simplă. Care este secretul


Chiftele marinate. Vorbim astăzi despre unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din bucătăria românescă. Iată secretele chifteluțelor marinate!


In articol:

    Chiftele marinate. De ce ai nevoie:

    • 500 g pulpă de porc
    • 200 g pesmet
    • 2 cartofi
    • 2 ouă
    • 2 cepe
    • 1felie de pâine
    • 1 căpățână de usturoi
    • piper roșu, boabe
    • 1 legatură pătrunjel verde-
    • Sare și piper
    • 500 ml suc de roșii
    • 200 g unt
    • 200 g făină
    • 200 ml smântână pentru gătit
    • Foi de dafin
    • Cimbru
    • 250 ml ulei de floarea soarelui

    Chiftele marinate

    Citeste si: Ceafa de porc. Adevărul despre această carne extrem de iubită de români. Mai consumi?

    Chiftele marinate. Cum se prepară:

    Într-un bol se amestecă carnea tocată cu pesmetul, cartofii răzuiți și bine scurși, ouăle, ceapa ușor călită, felia de pâine și usturoiul pisat.

    Se omogenizează bine compoziția, se formează chiftele și se rumenesc în ulei încins.

    Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă- wowbiz.ro

    Citeste si: VIDEO Fiica Madonnei, umilită la prezentarea Marc Jacobs dupa ce i s-a refuzat accesul în clădire- radioimpuls.ro

    Chiftele marinate

    Citeste si: Pesto de leurdă. Unul dintre cele mai savuroase sosuri. Ingredientul secret!

    Într-o cratiță, la foc mic, se pune la topit untul după care se adaugă făina și se amestecă pentru a nu se face cocoloașe.

    Chiftele marinate. Se adaugă, treptat, apă și se amestecă până se formează un sos ca o smântână, mai subțire.

    Citeste si: Mici la cuptor. Înlocuiește anul acesta tradiționalul grătar cu rețeta asta excelentă

    Chiftele marinate

    Se adaugă sucul de roșii, foile de dafin, sare și piper, apoi chiftelele și se mai lasă la fiert 10-15 minute.

    Chiftele marinate. Apoi se adaugă smântâna și se amestecă bine.

    Citeste si: Puiul de tara, singurul care isi pastreaza savoarea. Care e secretul

    La final, sau în timpul servirii, se adaugă pătrunjel verde, tocat și se decorează cu piper roșu, scrie a1.ro.


    Abonează-te pe

    Citește și:

    Rețeta de covrigei Brezel a Anei Pîrvulescu! Sunt extrem de simplu de pregătit

    Cele mai rapide și gusoase rețete de mic dejun. Bune de te lingi pe degete!

    Secretul celor mai buni ardei umpluți. Ingredientul pe care să-l adaugi, ies foarte gustoși așa - ego.ro

    Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei - kudika.ro

    Horoscop 5 februarie 2023. În această zi, Berbecii se vor simți foarte emoționați - stirilekanald.ro

    Harika din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de părinții săi! Iată de la cine a moștenit actrița Gözde Türker frumusețea și talentul! - kanald.ro

    Fiul Priscillei Presley, Navarone Garcia, la un pas să fie ucis sub privirile mamei lui cu câteva zile înaintea morții Lisei Marie Presley - radioimpuls.ro

    Cine este Pamela Anderson. Biografie: vârstă, carieră, familie. Rolul său în Baywatch i-a adus un succes colosal - wowbiz.ro

    Clipul zilei pe KFETELE.RO:

    DISTRIBUIE
    acest articol

    Vedete
    ”Ar fi bine măcar să își vadă de ale lui! ” Oana Roman, noi afirmații despre Marius Elisei și Catinca Roman! Cum au reacționat cei doi
    Citește mai departe

    Te-ar putea interesa si...

    Parteneri
    Pentru tine
    Din Cooking
    Parteneri