Chef Adi Hădean dezvăluie cum să pregătim o delicioasă varză dulce cu pancetta, chiar la noi acasă! "Varza asta nouă e foarte pe gustul meu!"

Chef Adi Hădean dezvăluie cum să pregătim o delicioasă varză dulce cu pancetta, chiar la noi acasă!
Chef Adi Hădean dezvăluie cum să pregătim o delicioasă varză dulce cu pancetta, chiar la noi acasă! "Varza asta nouă e foarte pe gustul meu!"

Bucătarul Adi Hădean a dezvăluit secretul adăugat pentru a prepara o varză dulce cu pacetta, absolut gustoasă.

Unul dintre cei mai cunoscuți bucătari, bloggeri culinari și scriitori, de la noi din țară, Adi Hădean, se bucură de succes pe plan profesional, fiind apreciat tocmai pentru faptul că reușește de fiecare dată să ducă gastronomia într-o zonă artistică. Astfel, celebrul bucătar obișnuiește să fie activ pe rețelele de socializare, acolo unde postează deseori diverse rețete, din dorința de a împărtăși cunoștințele sale culinare și cu restul persoanelor care îi urmăresc activitatea de zi cu zi.

Printre nenumăratele rețete pe care le-a pregătit, Adi Hădean a preparat recent și varză dulce cu pancetta, pe care a postat-o  pe contul său de Instagram. Pe lângă ingredientele principale (varză dulce și pancetta), bucătarul a adăugat și câteva ingrediente printre care se află și vin alb, dar și verdeață, în special mărar. Se pare că această rețetă este pe placul celebrului bucătar și se servește simplă sau alături de alte preparate, fie că este vorba despre paste, ouă sau chiar cârnați.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Varză dulce cu pancetta, pregătită de chef Adi Hădean  

Citește și: Dacă nu ai încă o idee de ce anume să pregătești din cozonacul rămas de la Paște, Chef Adi Hădean te ajută! "Ai mai obținut astfel cel puțin 15 felii de desert de calitate superioară!"

Citește și: Care este rețeta de cheesecake pregătită de chef Adi Hădean. “Se lasă la rece 3-4 ore, apoi se coace la 220 grade.”

Ingrediente

  • varză dulce
  • pancetta
  • mărar
  • puțin vin alb, sec

Mod de preparare

  1. “Varza asta nouă e foarte pe gustul meu. Gătită așa, în grăsimea pe care o lasă pancetta ținută pe foc mic până se face jumară. De ce pancetta și nu slana noastră afumată? Pentru că porcul crud uscat are o dulceață faină, care nu se mai simte după afumare.
  2. Slana afumată e foarte bună cu varză murată, care-i la fel de puternică.
  3. Varza dulce merită atingeri delicate. În combinația asta se potrivește mărarul, dar să nu fie mult. Merge și o gură de vin alb, sec.
  4. Ce faci cu varza gătită așa? O mănânci așa cum e sau o amesteci cu paste fierte, o pui peste o felie de pâine cu maia unsă cu cremă de brânză, o pui lângă un ou fript sau un cârnat copt.”,
    a explicat Adi Hădean, în descrierea rețetei postate pe contul său de Instagram.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Care este rețeta de cheesecake pregătită de chef Adi Hădean. “Se lasă la rece 3-4 ore, apoi se coace la 220 grade.”

Am aflat secretul teribil al soacrei mele, iar acum nu știu ce să fac! Cum aș putea să îi spun soțului așa ceva!?!

Ți se face pielea de găină! Mama Teodorei Marcu, distrusă de durere la aproape 3 săptămâni de când și-a pierdut fiica. Ipostaza sfâșietoare în care a fost surprinsă femeia

Grădina Zoologică Romanescu din Craiova, un adevarat safari urban în inima Olteniei cu peste 272 de exemplare. Reamenajată spectaculos, cu noi habitate ce imită perfect mediul natural al animalelor, te așteaptă zilnic să îi treci pragul

Karmen Minune, despre relația cu socrii, după divorț. Aceasta primește ajutor de la ei. “Nu există lupte de orgolii deocamdată.”

Celebrii actori Pınar Deniz și Kaan Yıldırım, prima apariție alături de fiul lor! Iată cel mai frumos și emoționant tablou de familie

Doctoriță ucisă de iubit, tot medic! Au urmat zile întregi de chin pentru femeie. Cei doi lucrau la același spital


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies