Chef Adi Hădean dezvăluie cum să pregătim o delicioasă varză dulce cu pancetta, chiar la noi acasă! "Varza asta nouă e foarte pe gustul meu!"

Chef Adi Hădean dezvăluie cum să pregătim o delicioasă varză dulce cu pancetta, chiar la noi acasă!
Chef Adi Hădean dezvăluie cum să pregătim o delicioasă varză dulce cu pancetta, chiar la noi acasă! "Varza asta nouă e foarte pe gustul meu!"

Bucătarul Adi Hădean a dezvăluit secretul adăugat pentru a prepara o varză dulce cu pacetta, absolut gustoasă.

Unul dintre cei mai cunoscuți bucătari, bloggeri culinari și scriitori, de la noi din țară, Adi Hădean, se bucură de succes pe plan profesional, fiind apreciat tocmai pentru faptul că reușește de fiecare dată să ducă gastronomia într-o zonă artistică. Astfel, celebrul bucătar obișnuiește să fie activ pe rețelele de socializare, acolo unde postează deseori diverse rețete, din dorința de a împărtăși cunoștințele sale culinare și cu restul persoanelor care îi urmăresc activitatea de zi cu zi.

Printre nenumăratele rețete pe care le-a pregătit, Adi Hădean a preparat recent și varză dulce cu pancetta, pe care a postat-o  pe contul său de Instagram. Pe lângă ingredientele principale (varză dulce și pancetta), bucătarul a adăugat și câteva ingrediente printre care se află și vin alb, dar și verdeață, în special mărar.

Se pare că această rețetă este pe placul celebrului bucătar și se servește simplă sau alături de alte preparate, fie că este vorba despre paste, ouă sau chiar cârnați.

Varză dulce cu pancetta, pregătită de chef Adi Hădean  

Citește și: Dacă nu ai încă o idee de ce anume să pregătești din cozonacul rămas de la Paște, Chef Adi Hădean te ajută! "Ai mai obținut astfel cel puțin 15 felii de desert de calitate superioară!"

Citește și: Care este rețeta de cheesecake pregătită de chef Adi Hădean. “Se lasă la rece 3-4 ore, apoi se coace la 220 grade.”

Ingrediente

  • varză dulce
  • pancetta
  • mărar
  • puțin vin alb, sec

Mod de preparare

  1. “Varza asta nouă e foarte pe gustul meu. Gătită așa, în grăsimea pe care o lasă pancetta ținută pe foc mic până se face jumară. De ce pancetta și nu slana noastră afumată? Pentru că porcul crud uscat are o dulceață faină, care nu se mai simte după afumare.
  2. Slana afumată e foarte bună cu varză murată, care-i la fel de puternică.
  3. Varza dulce merită atingeri delicate. În combinația asta se potrivește mărarul, dar să nu fie mult. Merge și o gură de vin alb, sec.
  4. Ce faci cu varza gătită așa? O mănânci așa cum e sau o amesteci cu paste fierte, o pui peste o felie de pâine cu maia unsă cu cremă de brânză, o pui lângă un ou fript sau un cârnat copt.”,
    a explicat Adi Hădean, în descrierea rețetei postate pe contul său de Instagram.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Care este rețeta de cheesecake pregătită de chef Adi Hădean. “Se lasă la rece 3-4 ore, apoi se coace la 220 grade.”

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Veștile de care românii se temeau! Legea tocmai a fost publicată în Monitorul Oficial. Taxele și impozitele vor exploda începând cu ianuarie 2026

Imagini dureroase de la înmormântarea lui Marco, elevul găsit mort după ce s-a întors acasă de la un majorat. CE AU FĂCUT trecătorii în dreptul cimitirului este greu de descris în cuvinte

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Andreea Mantea, anunț surprinzător în legătură cu Marea Finală. Ce se întâmplă cu premiul: ,,Pentru prima dată în istoria “Casa iubirii”

De ce a murit, de fapt, Marco? Primele date despre moartea suspectă a tânărului de 18, găsit fără suflare de mama sa după ce a fost la o petrecere


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies