Cheesecake tiramisu - combinatie delicioasa de doua deserturi! Se face rapid!

Cheesecake tiramisu - combinatie delicioasa de doua deserturi! Se face rapid!
Cheesecake tiramisu - combinatie delicioasa de doua deserturi! Se face rapid!

Aceasta reteta combina doua gusturi delicioase ale unor deserturi incredibil de bune!

 

Ingrediente
50g zahar pudra
1 pachet de piscoturi
3 linguri de cafea instant
2 shot-uri de lichior de cafea
250ml smantana pentru frisca
1 mana de migdale
1 ciocolata neagra
1 mana de fistic
200g de curmale fara samburie
125g branza mascarpone
1 caserola de zmeura
Mod de preparare
Pune intr-un procesor alimentar curmalele, migalele si fisticul si amesteca pana cand se formeaza o pasta moale, adaugand si putina apa. Preseaza bine pe fundul unei tavi.
Pune 300ml de apa fiarta peste cafea intr-un vas si amesteca pana cand se dizolva.
Lasa sa la racit.
Bate bine smantana, apoi adauga mascarponele, zaharul pudra si lichiorul de ciocolata. Pune jumatate peste baza de nuci si niveleaza.
Inmoaie piscoturile de in cafea, unul cate unul. Aseaza peste crema de branza pentru a forma un strat. Adauga restul de crema de branza.
Rade ciocolata si acopera complet prajitura.
Pune la frigider cel putin patru ore.
Scoate din tava si decoreaza cu zmeura.
sursa

Ingrediente

50g zahar pudra
1 pachet de piscoturi
3 linguri de cafea instant
2 shot-uri de lichior de cafea
250ml smantana pentru frisca
1 mana de migdale 
1 ciocolata neagra
1 mana de fistic
200g de curmale fara samburie
125g branza mascarpone
1 caserola de zmeura

Mod de preparare

Pune intr-un procesor

alimentar curmalele, migalele si fisticul si amesteca pana cand se formeaza o pasta moale, adaugand si putina apa. Preseaza bine pe fundul unei tavi.

Pune 300ml de apa fiarta peste cafea intr-un vas si amesteca pana cand se dizolva. Lasa sa la racit.

Bate bine smantana, apoi adauga mascarponele, zaharul pudra si lichiorul de ciocolata. Pune jumatate peste baza de nuci si niveleaza.

Inmoaie piscoturile de in cafea, unul cate unul.
Aseaza peste crema de branza pentru a forma un strat. Adauga restul de crema de branza.

Rade ciocolata si acopera complet prajitura. Pune la frigider cel putin patru ore.

Scoate din tava si decoreaza cu zmeura.

sursa

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Mirabela Dauer, deschisă, dar emoționată cu privire la boala de care a suferit! În ce sau în cine și-a pus aceasta bazele, în toată acea perioadă dificilă? "Am învățat să nu mai ofer atât de mult suflet!"

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Șoc în televiziune! A făcut infarct în direct și nu a mai putut fi salvat. Imaginile au șocat pe toată lumea

Fanii emisiunii Casa Iubirii sunt în șoc după aceste declarații INCENDIARE: "Vreau să înțelegeți că...". Ce a putut să spună Roberta despre participarea ei, dar și despre două dintre concurentele din acest sezon: "Puteam să ies câștigătoare"

Cum arată mormântul lui Gabriel Cotabiță, la un an de la moartea sa? Regretatul artist nu a fost uitat nici până în ziua de astăzi!

El a fost și va rămâne marea iubire a celebrei Hande Ataizi, care joacă rolul Cana în serialul "Fata de la fereastră"! Iată cu cine a fost căsătorită îndrăgita actriță

Zece studenți arși de vii într-un incendiu devastator într-un restaurant! Tragedie de nedescris în Peru


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies