Cheesecake tiramisu - combinatie delicioasa de doua deserturi! Se face rapid!

Cheesecake tiramisu - combinatie delicioasa de doua deserturi! Se face rapid!
Cheesecake tiramisu - combinatie delicioasa de doua deserturi! Se face rapid!

Aceasta reteta combina doua gusturi delicioase ale unor deserturi incredibil de bune!

 

Ingrediente
50g zahar pudra
1 pachet de piscoturi
3 linguri de cafea instant
2 shot-uri de lichior de cafea
250ml smantana pentru frisca
1 mana de migdale
1 ciocolata neagra
1 mana de fistic
200g de curmale fara samburie
125g branza mascarpone
1 caserola de zmeura
Mod de preparare
Pune intr-un procesor alimentar curmalele, migalele si fisticul si amesteca pana cand se formeaza o pasta moale, adaugand si putina apa. Preseaza bine pe fundul unei tavi.
Pune 300ml de apa fiarta peste cafea intr-un vas si amesteca pana cand se dizolva.
Lasa sa la racit.
Bate bine smantana, apoi adauga mascarponele, zaharul pudra si lichiorul de ciocolata. Pune jumatate peste baza de nuci si niveleaza.
Inmoaie piscoturile de in cafea, unul cate unul. Aseaza peste crema de branza pentru a forma un strat. Adauga restul de crema de branza.
Rade ciocolata si acopera complet prajitura.
Pune la frigider cel putin patru ore.
Scoate din tava si decoreaza cu zmeura.
sursa

Ingrediente

50g zahar pudra
1 pachet de piscoturi
3 linguri de cafea instant
2 shot-uri de lichior de cafea
250ml smantana pentru frisca
1 mana de migdale 
1 ciocolata neagra
1 mana de fistic
200g de curmale fara samburie
125g branza mascarpone
1 caserola de zmeura

Mod de preparare

Pune intr-un procesor

alimentar curmalele, migalele si fisticul si amesteca pana cand se formeaza o pasta moale, adaugand si putina apa. Preseaza bine pe fundul unei tavi.

Pune 300ml de apa fiarta peste cafea intr-un vas si amesteca pana cand se dizolva. Lasa sa la racit.

Bate bine smantana, apoi adauga mascarponele, zaharul pudra si lichiorul de ciocolata. Pune jumatate peste baza de nuci si niveleaza.

Inmoaie piscoturile de in cafea, unul cate unul.
Aseaza peste crema de branza pentru a forma un strat. Adauga restul de crema de branza.

Rade ciocolata si acopera complet prajitura. Pune la frigider cel putin patru ore.

Scoate din tava si decoreaza cu zmeura.

sursa

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Care este starea de sănătate a lui Rică Răducanu în prezent. Fostul portar ar fi vrut să intre din nou pe teren, însă acest lucru nu mai este posibil: “Sunt la pământ.”

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Veștile de care românii se temeau! Legea tocmai a fost publicată în Monitorul Oficial. Taxele și impozitele vor exploda începând cu ianuarie 2026

Legatura dintre Alexandra Cuhuteac și Anișoara Dabija: "Nu am cuvinte. Să zică dușmanii ce or vrea, ai întrecut cele mai...". Toți cei care au văzut sunt pur și simplu uimiți 

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Andreea Mantea, anunț surprinzător în legătură cu Marea Finală. Ce se întâmplă cu premiul: ,,Pentru prima dată în istoria “Casa iubirii”

Un microbuz cu români, implicat într-un accident mortal pe autostrada A4 din Germania


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies