Chec cu ceai si ghimbir! Se serveste cu unt si gem!


Incearca aceasta reteta cu mai multe tipuri de ceai si vezi ce varianta iti place mai mult.

 

Ingrediente
200g mix de fructe uscate
25g ghimbir cristalizat, taiat in felii
300ml ceai caldut
250g faina cu factor de crestere
250g zahar brun
1 ou batut
1 lingurita scortisoara
1 lingurita nucsoara rasa
Jumatate lingurita ghimbir macinat
Mod de preparare
Lasa fructele si ghimbirul la inmuiat in ceai peste noapte. A doua zi, unge o tava de chec cu unt si preincalzeste cuptorul la 170 de grade.
Adauga restul de ingrediente in fructe si ceai si amesteca pana cand se combina.
Pune aluatul in tava si coace o ora si 15 minute.
Indeparteaza din tava si lasa la racit.
sursa

Ingrediente

200g mix de fructe uscate
25g ghimbir cristalizat, taiat in felii
300ml ceai caldut
250g faina cu factor de crestere
250g zahar brun
1 ou batut
1 lingurita scortisoara
1 lingurita nucsoara rasa
Jumatate lingurita ghimbir macinat

Mod de preparare

Lasa fructele si ghimbirul la inmuiat in ceai peste noapte. A doua zi, unge o tava de chec cu unt si preincalzeste cuptorul la 170 de grade.

Adauga restul de ingrediente in fructe si ceai si amesteca pana cand se combina.

Pune aluatul in tava si coace o ora si 15 minute. 

Indeparteaza din tava si lasa la racit.

sursa

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Dieta incredibilă a Ralucăi Moianu! Vedeta nu consumă după ora 14.00 decât iaurt şi ceai!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri