Cele mai bune sarmale de post! Iata o reteta rapida si delicioasa


Cele mai bune sarmale de post! Iata o reteta rapida si delicioasa

Reteta pentru cele mai gustoase sarmale de post.

Ingrediente:
- 2, 5 kg varza acra
- 800 g ciuperci
- 300 g orez
- 350 g morcovi
- 500 g ceapa
- 1 telina mica, rasa
- 150 ml ulei
- 100 g granule soia
- 2, 3 felii de paine
- 20o ml bulion
- 2, 3 linguri pasta de rosii (groasa)
- 2 legaturi marar
- 2, 3 foi de dafin

- 1 ramurica uscata de cimbru

- 1 lingurita piper macinat

- sare dupa gust

Cel mai simplu mod in care poti sa faci maioneza de post. Este mult mai sanatoasa ca maioneza cu ou

Mod de preparare:
Se pregatesc din timp ingredientele: se fierb granulele de soia in apa bine condimentata, se strecoara si se lasa la racit. Se pune orezul la inmuiat in apa calduta. Se maruntesc ciupercile, cu tot cu picioruse, si ceapa (la robot sau cu cutitul). Se rad morcovii si telina.

VIDEO! Cum sa faci o decoratiune dintr-un post it! Sigur nu stiai ca e posibil!

Se taie painea in cuburi mici si se coc in cuptorul incins pana se rumenesc usor.

Se desfac foile de varza si se spala; se scot apoi cotoarele si se toaca. Ele vor fi asezate, impreuna cu foile de varza care se rup, pe fundul oalei si deasupra sarmalelor gata rulate.

Citeste continuarea aici.


Abonează-te pe

Citește și:

Rugăciunea de dimineață. Cum să te rogi după ca să-ți meargă bine toată ziua

Romică Țociu, anunț ȘOC după 27 de ani de căsnicie: ”Au fost trei luni îngrozitoare...”

Mare păcat! Ce trebuie să evite femeile însărcinate în ziua de Sfinții Constantin și Elena

Cine este Albert Oprea din Casa Iubirii. „E o provocare”

Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce fostul iubit a confirmat despărțirea: „L-am prins la un party interesant cu domnișoare”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Cât timp se fierbe grișul

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri