Cel mai simplu desert de Paste! Nu o sa ghicesti din ce e facut


Acest desert este foarte gustos si se face simplu, din ingrediente delicioase.

 

Ingrediente
5 foi clatite
500 ml frisca nebatuta (30-35% grasime)
6 piersici din compot (scurse bine de zeama)
150 gr caramele
Mod de preparare
1. Clatitele se fac din: 50 gr faina, un plic de vanilie, 1 ou, 150 ml lapte si 8 gr unt.
2. Puneti 50 ml frisca nebatuta si caramelele intr-o cratita si fierbeti la foc mic 6-8 minute, pana se topesc. Lasati sa stea 1 minut.
3. Puneti restul de frisca nebatuta intr-un vas si bateti pana se intareste. Puneti o foaie de clatita pe un platou, acoperiti-o cu putina frisca si felii de piersica. Repetati operatia cu urmatoarele straturi pana consumati toate clatitele.
4. Ornati cu frisca, felii de piersica si siropul caramel.
Sursa

Ingrediente

5 foi clatite
500 ml frisca nebatuta (30-35% grasime)
6 piersici din compot (scurse bine de zeama)
150 gr caramele

Mod de preparare


1. Clatitele se fac din: 50 gr faina, un plic de vanilie, 1 ou, 150 ml lapte si 8 gr unt. 

2. Puneti 50 ml frisca nebatuta si caramelele intr-o cratita si fierbeti la foc mic 6-8 minute, pana se topesc. Lasati sa stea 1 minut.

3. Puneti restul de frisca nebatuta intr-un vas si bateti pana se intareste. Puneti o foaie de clatita pe un platou, acoperiti-o cu putina frisca si felii de piersica. Repetati operatia cu urmatoarele straturi pana consumati toate clatitele.

4. Ornati cu frisca, felii de piersica si siropul caramel.

Sursa

 

DISTRIBUIE
acest articol


Fashion

Doamnelor, priviţi şi suspinaţi! Aceasta este colecţia fabuloasă de încălţări a Adelinei Pestriţu! FOTO!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri

Setări confidențialitate