Cel mai mare secret al ciorbei radautene, dezvaluit de o gospodina din Bucovina


Cel mai mare secret al ciorbei radautene, dezvaluit de o gospodina din Bucovina

Mai usor de gatit decat ciorba de burta, ciorba radauteana este apreciata chiar si de cei mai pretentiosi gurmanzi. Se spune ca acest fel de mancare a fost inventat de o gospodina din Bucovina care a reusit sa o faca experimentand.

Succesul a fost neasteptat de mare, acest fel de mancare ajungand in meniul multor restaurante celebre internationale.

Ingrediente:

- Un piept mare de pui cu piele şi os
- O ceapă
- O ţelină de mărimea unui măr
- Un păstârnac
- O rădăcină de pătrunjel
- 2-3 morcovi
-Un gogoşar şi un ardei gras roşu
- 3 ouă
- 200-300 ml smântână 20% grăsime
- Una-două linguri oţet
- 3-4 căţei de usturoi
- O legătură pătrunjel

Citeste continuarea pe realitatea.net.


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: 6 Idei de mâncare sănătoasă la birou

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

DESCOPERĂ: Rețete cu SOS BECHAMEL, gustoase și ușor de preparat

6 DECEMBRIE 2021: Horoscop zilnic luni, de MOŞ NICOLAE. O zodie primeşte veşti bune şi cadouri!

DESCOPERĂ: Cine este, cu adevărat, MARIAN DRĂGULESCU. Biografie: data naşterii, căsătorii, divorţuri, copii, campion

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

DESCOPERĂ: Rugăciune pentru a rămâne însărcinată

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri