Cel mai bun sos de hrean! Se mananca pe friptura si cartofi prajiti!


Aceasta reteta de sos de hrean se potriveste de minune cu friptura de vita. Reteta este de post.

 

Ingrediente: 250 ml apa, 2 linguri faina, 2 linguri hrean ras marunt, 2 lingurite zahar, 2 lingurite zeama de lamaie, 3 linguri margarina (ori untdelemn).
Mod de preparare: Se incinge margarina, se adauga faina amestecand continuu si, in timp ce se rumeneste, se toarna, de doua-trei ori, putina apa clocotita. Se trage sosul de pe foc, se adauga zaharul, hreanul si zeama de lamaie.
sursa

Ingrediente: 250 ml apa, 2 linguri faina, 2 linguri hrean ras marunt, 2 lingurite zahar, 2 lingurite zeama de lamaie, 3 linguri margarina (ori untdelemn).

Mod de preparare: Se incinge margarina, se adauga faina amestecand continuu si, in timp ce se rumeneste, se toarna, de doua-trei ori, putina apa clocotita. Se trage sosul de pe foc, se adauga zaharul, hreanul si zeama de lamaie.

sursa

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Focar de coronavirus în Dâmbovița! Peste o sută de persoane de la un centru de îngrijire au fost testate pozitiv

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri