Cel mai bun chec de morcovi cu crema de branza! E gata rapid


Aceasta reteta contine morcovi, stafide si nuci si este perfecta pentru micul dejun, cina sau doar gustare la ceai sau cafea.

 

Ingrediente
85g stafide
1 portocala
85g faina integrala
86g faina cu factor de crestere
175g zahar brun
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1 lingurita scortisoara
1 lingurita 4 condimente
jumatate lingurita de sare
125ml ulei
2 oua batute
175g morcovi curatati de coaja si dati fin pe razatoare
50g nuci tocate grosier
85g branza moale
25g unt moale
175g zahar pudra
1 portocala
Mod de preparare
Preincalzeste cuptorul la 180 de grade.
Bate branza, unul si zaharul pudra alaturi de zaharul de la portocala. Pune in frigider pentru mai tarziu.
Inmoaie stafidele in sucul de la portocala.
Pune cele doua tipuri de faina, mirodeniile si sarea intr-un vas. Adauga ouale si faina si mixeaza bine. Incorporeaza morcovii, nucile, stafidele si sucul de portocale.
Pune intr-o tava unsa cu unt si coace timp de o ora, acoperind cu folie de aluminiu in ultimele 30 de minute pentru a preveni colorarea.
Lasa la racit timp de 5 minute in tava inainte de a pune pe un tocator din lemn. Atunci cand s-a racit, adauga deasupra crema facuta inainte si presara cateva nuci.
sursa

Ingrediente

85g stafide
1 portocala
85g faina integrala
86g faina cu factor de crestere
175g zahar brun
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1 lingurita scortisoara
1 lingurita 4 condimente
jumatate lingurita de sare
125ml ulei
2 oua batute
175g morcovi curatati de coaja si dati fin pe razatoare
50g nuci tocate grosier
85g branza moale
25g unt moale
175g zahar pudra
1 portocala

Mod de preparare

Preincalzeste cuptorul la 180 de grade.

Bate branza, unul si zaharul pudra alaturi de zaharul de la portocala. Pune in frigider pentru mai tarziu.

Inmoaie stafidele in sucul de la portocala.

Pune cele doua tipuri de faina, mirodeniile si sarea intr-un vas. Adauga ouale si faina si mixeaza bine. Incorporeaza morcovii, nucile, stafidele si sucul de portocale.

Pune intr-o tava unsa cu unt si coace timp de o ora, acoperind cu folie de aluminiu in ultimele 30 de minute pentru a preveni colorarea.

Lasa la racit timp de 5 minute in tava inainte de a pune pe un tocator din lemn. Atunci cand s-a racit, adauga deasupra crema facuta inainte si presara cateva nuci.

sursa

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Carmen de la Sălciua, mesaj sfâşietor după despărţirea de Culiţă! "Se vor răci şi vor muri sentimentele"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri