Aceasta reteta de cartofi este excelente ca garnitura pentru orice mancare sau poate fi consumata ca atare.
Ingrediente
6 cartofi mari, curatati de coaja si taiat in felii subtiri
1-2 cepe, taiate marunt
3 frunze de dafin
50g de unt, plus extra pentru uns
500ml de supa de legume
Mod de preparare
1. Preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Unge o tava yena cu unt. Aseaza in straturi cartofii, ceapa, frunzele de marar si bucatele de unt, terminand cu un strat de cartofi.
2. Pune la final supa de legume si adauga untul ramas.
3. Coace timp de o ora si jumatate, acoperind tava cu folie de aluminiu.
Indeparteaza apoi folia si mai coace inca 30 de minute sau pana cand cartofii sunt rumeniti.
Sursa
Ingrediente
6 cartofi mari, curatati de coaja si taiat in felii subtiri
1-2 cepe, taiate marunt
3 frunze de dafin
50g de unt, plus extra pentru uns
500ml de supa de legume
Mod de preparare
1.
Preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Unge o tava yena cu unt. Aseaza in straturi cartofii, ceapa, frunzele de marar si bucatele de unt, terminand cu un strat de cartofi.
2. Pune la final supa de legume si adauga untul ramas.
3. Coace timp de o ora si jumatate, acoperind tava cu folie de aluminiu. Indeparteaza apoi folia si mai coace inca 30 de minute sau pana cand cartofii sunt rumeniti.
Sursa