Cea mai usoara reteta de tort: tort cu crema de iaurt si nes!


O portie de tort cu crema de iaurt si nes ar putea convinge pana si pe cel mai nazdravan prichindel sa fie cuminte.

 

Ingrediente
4 linguri faina alba
4 linguri zahar
4 oua
2 linguri cacao pudra
2 linguri ulei vegetal
500 ml iaurt degresat
500 ml frisca lichida
200 g zahar tos
3 plicuri de gelatina
1 lingura de cafea solubila (nes)
Mod de preparare
Bate albusurile spuma cu telul pana se intaresc foarte bine, adauga zaharul si mixeaza la viteza medie, pana obtii o compozitie lucioasa. Amesteca galbenusurile cu ulei, pana prind textura de maioneza, apoi toarna-le peste albusuri si adauga faina si pudra de cacao.
Incorporeaza ingredientele uscate cu o spatula, freaca bine aluatul si apoi transfera-l intr-o tava de copt si coace-l pana se rumeneste bine. Pentru crema, bate frisca lichida si adauga zaharul tos si cafeaua solubila.
Prepara gelatina conform indicatiilor de pe pachet si amestec-o bine cu iaurtul. Toarna aceasta compozitie peste crema cu frisca si amesteca bine. Pune blatul pe un platou si toarna deasupra crema, uniformizand-o cu un cutit lat. Orneaza tortul cu boabe de cafea intregi si tine-l la rece 3 ore inainte de servire.
Sursa

Ingrediente

4 linguri faina alba
4 linguri zahar
4 oua
2 linguri cacao pudra
2 linguri ulei vegetal
500 ml iaurt degresat
500 ml frisca lichida
200 g zahar tos
3 plicuri de gelatina
1 lingura de cafea solubila (nes)

Mod de preparare

Bate albusurile spuma cu telul pana se intaresc foarte bine, adauga zaharul si mixeaza la viteza medie, pana obtii o compozitie lucioasa. Amesteca galbenusurile cu ulei, pana prind textura de maioneza, apoi toarna-le peste albusuri si adauga faina si pudra de cacao.

Incorporeaza ingredientele uscate cu o spatula, freaca bine aluatul si apoi transfera-l intr-o tava de copt si coace-l pana se rumeneste bine. Pentru crema, bate frisca lichida si adauga zaharul tos si cafeaua solubila.

Prepara gelatina conform indicatiilor de pe pachet si amestec-o bine cu iaurtul. Toarna aceasta compozitie peste crema cu frisca si amesteca bine. Pune blatul pe un platou si toarna deasupra crema, uniformizand-o cu un cutit lat. Orneaza tortul cu boabe de cafea intregi si tine-l la rece 3 ore inainte de servire.

Sursa

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bianca Pop, umilită de Ciprian Pian, fostul ei amant! Acesta nu a mai rezistat şi a atacat-o dur!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri