Cea mai usoara reteta de Penne all'Arrabbiata!


Cea mai usoara reteta de Penne all'Arrabbiata!

Branza Pecorino Romano proaspat rasa deasupra unei portii gustoase de paste: ce poate fi mai potrivit pentru un final de zi?

 

Ingrediente pentru 6 persoane
Durata: 15 minute pregatire+ 15 minute preparare
Ingrediente:
500g Penne
5 linguri de ulei de masline extra virgin
2 catei de usturoi curatati si tocati marunt
2 lingurite fulgi de ardei iute
800g rosii la conserva decojite
90g branza pecorino romano gratinata
1 lingura patrunjel proaspat maruntit
Mod de preparare:
1. Pune apa la fiert intr-o oala mai mare. Adauga putina sare.
2. Soteaza usturoiul si fulgii de ardei iute in 3 linguri de ulei de masline, intr-o tigaie mare, la foc mediu, timp de 1-2 minute.
3. Adauga rosiile si lasa totul pe foc aproximativ 5 minute.
4.
Sareaza dupa gust.
5. Ia tigaia de pe foc.
6. Gateste pastele al dente, conform instructiunilor de pe ambalaj.
7. Cand sunt gata, scurge-le si pastreaza putina- 150 ml- de apa pentru sos.
8. Adauga pastele si apa in sosul de rosii. Pune totul pe foc inca 1-2 minute, amestecand bine pastele.
9. Adauga restul de ulei de masline, branza si patrunjelul inainte de servire.
Sursa: FoodStory

Ingrediente pentru 6 persoane

Durata: 15 minute pregatire+ 15 minute preparare

Ingrediente:


500g Penne
5 linguri de ulei de masline extra virgin
2 catei de usturoi curatati si tocati marunt
2 lingurite fulgi de ardei iute
800g rosii la conserva decojite
90g branza pecorino romano gratinata
1 lingura patrunjel proaspat maruntit

Mod de preparare:

1.

Pune apa la fiert intr-o oala mai mare. Adauga putina sare.

2. Soteaza usturoiul si fulgii de ardei iute in 3 linguri de ulei de masline, intr-o tigaie mare, la foc mediu, timp de 1-2 minute.

3. Adauga rosiile si lasa totul pe foc aproximativ 5 minute.

4. Sareaza dupa gust.

5. Ia tigaia de pe foc.

6. Gateste pastele al dente, conform instructiunilor de pe ambalaj.

7. Cand sunt gata, scurge-le si pastreaza putina- 150 ml- de apa pentru sos.

8. Adauga pastele si apa in sosul de rosii. Pune totul pe foc inca 1-2 minute, amestecand bine pastele.

9. Adauga restul de ulei de masline, branza si patrunjelul inainte de servire.

Sursa: FoodStory

 


Abonează-te pe

Citește și:

,,Nu știu ce se întâmplă cu mine”. Ella pățește acest lucru de zile bune. Vedeta s-a confesat la internauți

Detalii șocante! Ce au descoperit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel

Loredana Chivu, schimbare de look. Dansatoarea a slăbit brusc, iar acum este de nerecunoscut

Roxana Buzoiu a dat-o în bară cu limba engleză. Ce gafă a făcut pe TikTok

Ardei iuţi bulgăreşti în oţet. Cum prepari această rețetă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este sora Siminei Loica. Cele două s-au reîntâlnit, iar fotografia de familie a fost nelipsită
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri