Cea mai usoara prajitura cu gem! E gata imediat!


Daca vrei sa pregatesti un desert simplu, incearca aceasta prajitura cu gem.

 

Ingrediente
3 oua, 250 g zahar, 1 pahar cu lapte sau smantana, 250 ml ulei, 1 plic zahar vanilat, coaja de la o portocala, 2 plicuri praf de copt stinse in otet, 1 kg faina, 450 g gem.
Mod de preparare
Se freaca ouale cu zaharul, se adauga laptele, esentele, uleiul, praful de copt si se amesteca bine. Se adauga 950 g faina si se obtine un aluat moale, care se asaza cu mana intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se opreste o bucata de aluat, se framanta bine cu restul de faina pentru a obtine un aluat mai tare, care se intinde cu sucitorul si se taie fasii. Peste blatul din tava se intinde gemul, iar peste gem se asaza fasiile de aluat. Se coace la foc mediu aproximativ 45 de minute. Dupa ce se raceste, se pudreaza cu zahar.
Sursa

Ingrediente

3 oua, 250 g zahar, 1 pahar cu lapte sau smantana, 250 ml ulei, 1 plic zahar vanilat, coaja de la o portocala, 2 plicuri praf de copt stinse in otet, 1 kg faina, 450 g gem.

Negresa cu gust intens de ciocolata!

Mod de preparare

Se freaca ouale cu zaharul, se adauga laptele, esentele, uleiul, praful de copt si se amesteca bine. Se adauga 950 g faina si se obtine un aluat moale, care se asaza cu mana intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.

Tort Raffaello cu crema de ciocolata alba!

Se opreste o bucata de aluat, se framanta bine cu restul de faina pentru a obtine un aluat mai tare, care se intinde cu sucitorul si se taie fasii. Peste blatul din tava se intinde gemul, iar peste gem se asaza fasiile de aluat. Se coace la foc mediu aproximativ 45 de minute. Dupa ce se raceste, se pudreaza cu zahar.

Sursa


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Ramona Bădescu, fotografiată în Italia la prima plimbare cu bebeluşul ei! Vedeta a născut la aproape 51 de ani!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri