Acest sadvici este perfect pentru masa de pranz, un adevarat deliciu pentru cunoscatori.
Se pun cateva felii de sunca la prajit timp de doua minute cu putin ulei. Se scoate si se adauga o bagheta taiata in jumatate si se unge cu unt. Se prajeste bine pe ambele parti.
Pe interior se unge apoi cu mustar si se adauga pe una din parti friptura de porc, sunca prajita, branza sau cascaval, branza cheddar. Se acopera cu cealalta bucata de bagheta si se mai lasa putin in tigaie.
Vezi mai jos toti pasii:
Se pun cateva felii de sunca la prajit timp de doua minute cu putin ulei. Se scoate si se adauga o bagheta taiata in jumatate si se unge cu unt. Se prajeste bine pe ambele parti.
Pe interior se unge apoi cu mustar si se adauga pe una din parti friptura de porc, sunca prajita, branza sau cascaval, branza cheddar.
Se acopera cu cealalta bucata de bagheta si se mai lasa putin in tigaie.
Vezi mai jos toti pasii: