Cea mai simpla reteta de cheesecake New York cu coacere!

Cea mai simpla reteta de cheesecake New York cu coacere!
Cea mai simpla reteta de cheesecake New York cu coacere!

Aceasta reteta este atat de simplu de pregatit, insa foarte gustoasa. Cu siguranta iti vei impresiona prietenele.

 

Ingrediente
180g de biscuiti digestivi, maruntiti bine
100g de unt topit
250g de zahar
800g crema de branza
un praf de sare
2 linguri de extract de vanilie piure
3 oua mari
Pentru topping
450ml smantana
25g zahar
2 lingurite de extract de vanilie piure
afine
proaspete pentru a servi
Ai nevoie de o forma de cheesecake cu diametrul de 23 de centimetri.
Mod de preparare
1. Preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Pune folie alimentara si unge usor cu ulei.
2. Amesteca biscuitii, untul si 50 de grame din zahar. Pune pe fundul si marginile tavii de cheesecake, apasand bine pe margini.
Tine la frigider pana faci umplutura.
3. Bate crema de branza cu un mixer electric. Cand este moale, adauga restul de zahar si bate din nou. Adauga sare si vanilie si bate inca o data. Adauga ouale pe rand. Pune amestecul peste blatul din tava.
4. Coace timp de o ora si 10 minute, pana cand se intareste pe margini, insa inca are un tremurat usor.
Lasa la temperatura camerei pana cand este gata toppingul.
5. Bate bine smantana, zaharul si bvanilia si pune peste cheesecake. Pune la cuptor pentru inca 10 minute. Dupa ce este gata, pune la frigider cand s-a racit. Serveste cu afinele proaspete.
Sursa

Ingrediente

180g de biscuiti digestivi, maruntiti bine
100g de unt topit
250g de zahar
800g crema de branza
un praf de sare
2 linguri de extract de vanilie piure
3 oua mari

Pentru

topping


450ml smantana
25g zahar
2 lingurite de extract de vanilie piure
afine proaspete pentru a servi

Ai nevoie de o forma de cheesecake cu diametrul de 23 de centimetri.

Mod de preparare

1. Preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Pune folie alimentara si unge usor cu ulei.

2. Amesteca biscuitii, untul si 50 de grame din zahar.
Pune pe fundul si marginile tavii de cheesecake, apasand bine pe margini. Tine la frigider pana faci umplutura. 

3. Bate crema de branza cu un mixer electric. Cand este moale, adauga restul de zahar si bate din nou. Adauga sare si vanilie si bate inca o data. Adauga ouale pe rand. Pune amestecul peste blatul din tava. 

4. Coace timp de o ora si 10 minute, pana cand se intareste pe margini, insa inca are un tremurat usor.
Lasa la temperatura camerei pana cand este gata toppingul.

5. Bate bine smantana, zaharul si bvanilia si pune peste cheesecake. Pune la cuptor pentru inca 10 minute. Dupa ce este gata, pune la frigider cand s-a racit. Serveste cu afinele proaspete.

Sursa

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

De ce Nicoleta Nucă poartă tocuri de la o vârstă foarte fragedă? Motivul pentru care s-a lăsat convinsă de această schimbare. „Am făcut acest compromis, oricum sunt încăpățânată, foarte greu cedez.”

Dacă le vedeai, fugeai! Vedete care arată mai bine acum decât în tinerețe FOTO

Liviu Guță îi dă replica lui Culiță Sterp. Ce l-a deranjat la declarațiile făcute de colegul său de breaslă: „Nu mi se pare corect”

Scandal în jurul documentarului despre Prince! De ce Netflix a decis să nu îl lanseze

Și-a pus sau nu Violeta Bănică acid în buze: „În familia mea...”

Calendar ortodox pentru ziua de 8 februarie 2025: Este pomenit Sfântul care a fost vindecat de îngerul Domnului! Rugăciunea pe care o rostim când avem nevoie de ajutor și ghidare

Emanuel, ucis în bătaie la 22 de ani, din răzbunare. "Când am ajuns, era deja în comă. Nu au mai putut să...


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies