Daca vrei sa-ti duci ritualul cafelei la un alt nivel, invata sa prepari aceasta reteta de biscuiti.
Ingrediente
100g de unt la temperatura camerei
60g faina de hrisca
150g zahar brun
miere si nuci pentru decor
Mod de preparare
1. Amesteca untul, faina si zaharul pana cand formezi o bila. Daca untul se descompune prea mult, poti adauga una sau doua linguri de lapte sau apa.
2. Pune aluatul pe suprafata de lucru si formeaza un baton.
3. Inveleste-l in folie alimentara si lasa la frigider timp de 30 de minute.
4. Incalzeste cuptorul la foc mediu si pune hartie de copt intr-o tava.
5.
Taie aluatul rece in bucati si adauga pe hartia de copt.
6. Pune o picatura de miere pe fiecare bucata de aluati si adauga o jumatate de nuca deasupra.
7. Coace timp de 10- 12 minute si lasa la racit inainte de a manca.
Sursa
Ingrediente
100g de unt la temperatura camerei
60g faina de hrisca
150g zahar brun
miere si nuci pentru decor
Mod de preparare
1.
Amesteca untul, faina si zaharul pana cand formezi o bila. Daca untul se descompune prea mult, poti adauga una sau doua linguri de lapte sau apa.
2. Pune aluatul pe suprafata de lucru si formeaza un baton.
3. Inveleste-l in folie alimentara si lasa la frigider timp de 30 de minute.
4. Incalzeste cuptorul la foc mediu si pune hartie de copt intr-o tava.
5. Taie aluatul rece in bucati si adauga pe hartia de copt.
6. Pune o picatura de miere pe fiecare bucata de aluati si adauga o jumatate de nuca deasupra.
7. Coace timp de 10- 12 minute si lasa la racit inainte de a manca.
Sursa