Acesti biscuiti vienezi se topesc in gura si se prepara foarte usor. Iata de ce ingrediente ai nevoie.
Ingrediente
100g unt nesarat, moale
25g zahar pudra
1 lingurita de extract de vanilie
100g faina
1 lingurita de faina de porumb
Un sfert de lingurita de praf de copt
100g de ciocolata cu
Mai ai nevoie de o tava de copt tapetata cu hartie de copt si de o forma pentru aluat.
Mod de preparare
1. Incalzeste cuptorul la 170 de grade.
2. Pune untul si zaharul intr-un vas si bate cu un mixer pana cand obtii o pasta moale. Adauga extractul de vanilie si amesteca din nou. Pune faina, faina de porumb si praful de copt si continua sa amesteci pana cand obtii o pasta moale.
3. Pune coca intr-un forma si fa bucatele lungi de 10 cm. Coace pe randul din mijloc timp de 15 minute.
4. Scoate din cuptor si raceste in tava timp de 5 minute. Transfera pe un gratar si lasa sa se raceasca definitiv.
5. Topeste ciocolata la microunde si amesteca bine pana cand obtii o pasta moale.
6. Inmoaie ambele capete ale biscuitilor in ciocolata si lasa la racit.
Sursa