Cea mai buna reteta de conopida la cuptor! Adauga acest ingredient care face minuni!


Conopida carnoasa si ceapa caramelizata, o combinatie perfecta pentru anotimpul rece.

 

Ingrediente:
o conopida mica
o ceapa medie
4 crengute cimbru
4 catei de usturoi, in coaja
3 linguri ulei de masline
80 g parmezan ras
sare
piper
Mod de preparare:
Cuptorul se preincalzeste la 220 de grade Celsius. Conopida se curata, se spala si se taie buchetele.
Buchetelele se taie felii grosute, cam de o jumatate de deget, si se pun intr-o tava intinsa, tapetata cu hartie de copt. Se adauga ceapa taiata in sferturi, usturoiul, crengutele de cimbru, se stropeste cu ulei de masline si se potriveste de sare si piper.
Conopida se da la cuptor 35-40 de minute. Din cand in cand se intoarce. Cand s-a inmuiat, se presara cu parmezan ras si se intoarce in cuptor inca 10-12 minute. Se serveste calda.
Sursa

Ingrediente:

o conopida mica
o ceapa medie
4 crengute cimbru
4 catei de usturoi, in coaja
3 linguri ulei de masline
80 g parmezan ras
sare
piper

Mod de preparare:

Cuptorul se preincalzeste la 220 de grade Celsius. Conopida se curata, se spala si se taie buchetele.

Buchetelele se taie felii grosute, cam de o jumatate de deget, si se pun intr-o tava intinsa, tapetata cu hartie de copt. Se adauga ceapa taiata in sferturi, usturoiul, crengutele de cimbru, se stropeste cu ulei de masline si se potriveste de sare si piper.

Conopida se da la cuptor 35-40 de minute. Din cand in cand se intoarce. Cand s-a inmuiat, se presara cu parmezan ras si se intoarce in cuptor inca 10-12 minute. Se serveste calda.

Sursa

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Burak Serdar Sanal, alias Pilot, din “Dragoste si secrete”, cu pasi repezi spre culmile succesului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri