Cea mai buna ciorba de miel pentru masa de Paste! Uite cum se prepara!

Cea mai buna ciorba de miel pentru masa de Paste! Uite cum se prepara!
Cea mai buna ciorba de miel pentru masa de Paste! Uite cum se prepara!

Cea mai delicioasă ciorba de miel se preparara cu legume proaspete, însă este la fel de important sa folosesti bucatile de carne care se potrivesc cel mai bine la ciorba de miel.

 

Pentru o CIORBA DE MIEL ca la mama acasa ai nevoie de:
-600 grame carne de miel cu os (gat, coaste, piept)
-maruntaie de miel
-1 legatura ceapa verde
-100 g morcovi, 100 g pastranac si patrunjel radacina
-1 telina, 50 grame unt,
-500 ml bors,
-200 ml smantana,
-1 galbenus de ou,
-patrunjel si leustean verde.
Modul de preparare
1. Carnea se spala bine, se taie bucati si se pune la fiert in apa cu sare sau cu delicat.
2.
Dupa ce se strange bine spuma se adauga ceapa verde taiata marunt, după care se se acopera cu capac si se lasa sa fiarba.
3. Radacinoasele se taie cubulete, se calesc putin in unt si se adauga in oala cu carne.
4. Se lasa totul la fiert, pana cand carnea se inmoaie. Carnea si maruntaiele se scot din ciorba, se scoate carnea de pe os, maruntaiele se taie cubulete si apoi se pun la loc in ciorba.
5. Se adauga borsul, se lasa sa dea in clocot si se drege cu galbenus si smantana.
Cum se serveste
– Cand CIORBA DE MIEL e gata se presara deasupra patrunjel si leustean verde.
Sursa

Pentru o CIORBA DE MIEL ca la mama acasa ai nevoie de:

-600 grame carne de miel cu os (gat, coaste, piept)
-maruntaie de miel
-1 legatura ceapa verde
-100 g morcovi,

100 g pastranac si patrunjel radacina
-1 telina, 50 grame unt,
-500 ml bors,
-200 ml smantana,
-1 galbenus de ou,
-patrunjel si leustean verde.

Modul de preparare


1. Carnea se spala bine, se taie bucati si se pune la fiert in apa cu sare sau cu delicat.

2. Dupa ce se strange bine spuma se adauga ceapa verde taiata marunt, după care se se acopera cu capac si se lasa sa fiarba.


3. Radacinoasele se taie cubulete, se calesc putin in unt si se adauga in oala cu carne.

4. Se lasa totul la fiert, pana cand carnea se inmoaie. Carnea si maruntaiele se scot din ciorba, se scoate carnea de pe os, maruntaiele se taie cubulete si apoi se pun la loc in ciorba.

5. Se adauga borsul, se lasa sa dea in clocot si se drege cu galbenus si smantana.

Cum se serveste 

– Cand CIORBA DE MIEL e gata se presara deasupra patrunjel si leustean verde.

Sursa

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Momente cumplite pentru Loredana Groza, chiar înainte de sărbători. Tatăl artistei se află în stare gravă la spital: „Tată, aș fi vrut să auzi…”

Ce trebuie să faci neapărat în 2025, în funcție de zodie! Mai ai doar câteva zile la dispoziție

Clipe cumplite pentru Loredana Groza, în prag de sărbători! Tatăl artistei se află în stare gravă la spital: „Tata…fă-te bine”

Celebrul fotbalist a murit, iar lângă el era soția sa. Condițiile în care și-a găsit sfârșitul sunt DEVASTATOARE. Reacția clubului sportiv: "Ai fost mult mai mult decât un simplu căpitan. Ai fost un prieten, un model, o persoană care ne-a marcat pe toţi"

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru, căsnicie de 20 de ani. Cum rezolvă cei doi problemele și ce i-a ținut până acum împreună: “E mult mai simplu să arunci la gunoi ceva cu o mică problemă.”

„Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, a doua ediție specială de Crăciun, pe 25 decembrie

Profesoară de 31 de ani, înjunghiată mortal de un elev din clasa a VIII-a! Un copil de numai 4 anișori a rămas acum orfan


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies