Ce stil de viață are Raluca Dumitru. ”În vacanță mănânc sănătos, foarte rar aleg o zi în care pot să mănânc ceva dulce.”

Ce stil de viață are Raluca Dumitru. ”În vacanță mănânc sănătos, foarte rar aleg o zi în care pot să mănânc ceva dulce.”
Ce stil de viață are Raluca Dumitru. ”În vacanță mănânc sănătos, foarte rar aleg o zi în care pot să mănânc ceva dulce.”

Raluca Dumitru este o fostă concurentă a emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, o cunoscută competiție despre modă și alegeri inspirate ale vestimentației.

Raluca Dumitru, în vârstă 35 de ani, este o fostă asistentă TV, și fostă concurentă a emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities. După ce a decis să se retragă din televiziune, vedeta a ales să se dedice în totalitate activității de antreprenoriat și conținutului de vlogging. Ea a dat dovadă de o fire ambițioasă în toate emisiunile la care a participat, reușind și să absolve Facultatea de Management Turistic și Comercial. Vedeta

are în rutină câteva ritualuri de menținere a sănătății, despre care a vorbit deschis în emisiunea ”Sport, dietă și o vedetă”, prezentată de Florentina Opriș.

Citeste si: Cine este Răzvan Botezatu. „Mama a fost foarte fericită pentru mine”

Ce stil de viață are Raluca Dumitru[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Cred că acesta este secretul!” Ce declarații a făcut Raluca Dumitru despre relația cu iubitul ei

Cât sport face și cum se menține Raluca Dumitru

Pentru a reuși să scape de agitația și stresul din timpul zilei, vedeta a mărturisit faptul că preferă să asculte muzică și să citească o carte captivantă. Pe lângă asta, pentru a se destresa și a se menține în formă în același timp, Raluca Dumitru practică pilatesul de trei sau patru ori pe săptămână. Acesta constă în exerciții fizice complexe, prin care se lucrează întregul corp, de la musculatura cea mai profundă până la cea periferică, exerciții în care intervin mintea, corpul și modul în care

respirăm. Obiectivul pilatesul este de a reuși să se obțină un echilibru muscular, prin întărirea mușchilor slăbiți și relaxarea celor contractați. El ajută la creșterea controlului, forței și flexibilității corpului, mișcările vor fi mai eficiente, ajutând astfel și la reducerea durerilor de spate cât și a altor zone, protejând articulațiile.

Citeste si: Raluca Dumitru, dezvăluiri despre Marea Finală „Bravo, ai stil! Celebrities”! Ce a spus despre ținuta purtată de Viviana Sposub

Ce stil de viață are Raluca Dumitru[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Raluca Dumitru, reacție la adresa Vivianei Sposub! Ce spune vedeta despre fosta sa colegă de platou

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

“Când sunt stresată îmi place să ascult muzică sau îmi place sa citesc dacă este o carte care îmi place foarte mult, și pe care pot să mă focusez.

Pe lângă asta, pilatesul mă ajută foarte mult, inclusiv mă calmează și nu mai ajung să fiu atât de agitată și vulcanică, cum sunt în mod obișnuit. Fac pilates de 3-4 ori pe săptămână”, a spus vedeta.

Ce mănâncă Raluca Dumitru

Micul dejun

Raluca Dumitru a reușit să adopte un stil de viață sănătos de 3 ani. Meniul zilnic vedetei este destul de diversificat.

Pentru prima masă a dimineții optează pentru ouă care nu sunt prăjite în ulei, ci într-un unt mai slab. Aceasta mănâncă de obicei ouăle cu avocado și pâine integrală. Un alt mic dejun pe care îl frecventează este cel cu brânză dulce și semințe de chia, ovăz, migdale, sau fulgi de cocos, cu diverse fructe. Raluca a menționat faptul că micul dejun nu trebuie să depășească 500 de cal dacă lumea dorește să slăbească.

“Am adoptat un stil de viață sănătos de 3 ani de zile. Mănânc și brânză dulce, nu mai prăjesc ouăle în ulei, le fac doar în unt light, jumătate de linguriță de unt, îmi fac oul prăjit sau fiert cu avocado, pâine integrală. Inclusiv mai fac ce faci și tu acum, cu brânză sau semințe de chia, sau pun niște ovăz, migdale, fulgi de cocos, fructe. Noi dacă vrem să slăbim este foarte important ca mesele noastre, inclusiv micul dejun, să aibă și să nu depășească 500 cal”,  a menționat ea.

Citeste si: PORTRET RALUCA DUMITRU: Cine este și ce profesie are concurenta de la Bravo ai stil! Celebrities

Ce stil de viață are Raluca Dumitru[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Care sunt ținutele preferate ale Ilincăi Vandici de la Bravo, ai stil

Cina

Când vine vorba de cină, Raluca a specificat că mănâncă pește la grătar sau la cuptor, împreună cu o salată și o garnitură, precum orez, cartof natur, sau piure. Vedeta a mai specificat faptul că în trecut era mult mai strictă cu cantitatea mâncării, însă acum mănâncă mult mai mult.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

“Pește la cuptor sau grătar, salată și mai aleg și o garnitură precum orez, sau integral, sau cartof natur, sau piure. Am avut o perioadă în care eram foarte strictă, dar acum am zis totuși să mănânc mai mult. Înainte mâncam doar peștele cu salată la ora 19:00”,  a specificat Raluca Dumitru.

Ce mănâncă Raluca Dumitru în vacanță

O vacanță ideală pentru fosta prezentatoare înseamnă o excursie într-o zonă exotică. Chiar dacă se află în vacanțe unde tentațiile sunt la tot pasul, Raluca alege să mănânce ceva dulce o zi sau maxim două. De obicei, când pleacă în vacanțe, optează pentru preparate la grătar sau la cuptor.

“Vacanța ideală este una exotică, la plajă. În vacanță mănânc sănătos, foarte rar aleg o zi sau două în care pot să mănânc și eu ceva dulce, dar în rest aleg grătar sau cuptor. Eu dacă merg să vizitez de dimineață până seara pentru mine este obositor la un moment dat, am impresia că nu m-am dus să mă relaxez”,  a încheiat vedeta.

Citeste si: Ce stil de viață are Denise Rifai. „Unicul cadou pe care mi-l pot face este să am grijă ce mănânc și când mănânc.”

Ce stil de viață are Raluca Dumitru[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce stil de viață are Ilinca Vandici. „Știu exact câte ore nu mănânc”



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Raluca Dumitru, dezvăluiri despre Marea Finală „Bravo, ai stil! Celebrities”! Ce a spus despre ținuta purtată de Viviana Sposub

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Raluca Dumitru, reacție la adresa Vivianei Sposub! Ce spune vedeta despre fosta sa colegă de platou

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies