Raluca Dumitru, reacție la adresa Vivianei Sposub! Ce spune vedeta despre fosta sa colegă de platou

Raluca Dumitru, reacție la adresa Vivianei Sposub! Ce spune vedeta despre fosta sa colegă de platou
Raluca Dumitru, reacție la adresa Vivianei Sposub! Ce spune vedeta despre fosta sa colegă de platou

Foarte sinceră și deschisă de fel, Raluca Dumitru a spus de la bun început lucrurilor pe nume, exact la fel ca acum! Cum a vorbit despre Viviana Sposub?

Raluca Dumitru și Viviana Sposub, două dintre cele cinci finaliste „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7, au avut o inițiativă de a se apropia la începutul competiției de modă, însă pe parcurs lucrurile s-au schimbat radical. Deși cele două vedete au simțit că există o conexiune între ele în cadrul show-ului, Viviana Sposub și Raluca Dumitru au mărturisit că nu se pune problema unei prietenii și în afara platoului de filmare.

Pentru a ajunge cât mai departe în competiție, vedetele au făcut un fel de pact, care la un moment dat a fost încălcat din ambele păriți, iar de aici a început întreaga poveste.

Ei bine, frumoasele brunete nu numai că au încheiat alianța, ci s-au și votat spre eliminare în anumite ediții. Prima care a început a fost chiar Viviana Sposub care a votat-o pe Raluca Dumitru pentru eliminare într-una dintre Gale, spre marea surpindere a tuturor.

Citeste si: Viviana Sposub, povestea din spatele prenumelui pe care îl poartă: „Inspirația în alegerea numelui meu...”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cum se înțeleg, de fapt, Viviana Sposub și Raluca Dumitru?

Munca și efortul depus în cadrul competiției de modă de la Kanal D s-a văzut din ambele părți, atât la Viviana Sposub, cât și la Raluca Dumitru, drept pentru care telespectatorii au avut ocazia să le vadă

și în Marea Finală. După ce titlul de cea mai stilată femeie din România și cecul în valoare de 100.000 de lei au fost luate de Roxana Erdei, cunoscută de public drept Ruxi, Raluca Dumitru a fost întrebată de fanii de pe rețelele de socializare în ce relații a rămas cu iubita lui George Burcea, iar răspunsul ei nu a întârziat să apară.

Citeste si: Viviana Sposub, rochie de mii de euro în Marea Finală „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce brand celebru a ales iubita lui Burcea

Sinceră și foarte asumată de fel, bruneta a publicat o imagine cu Viviana Sposub și a transnis un mesaj pentru curioși: „Aceeași părere pe care o aveți și voi”. Întrebată de un internaut ce discuții ar purta acum cu fosta sa colegă de platou, Raluca a răspuns: „Bună, ce mai zici?”

 Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Viviana Sposub leagă noi prietenii înainte de Marea Finală! Cu cine a fost surprinsă iubita lui George Burcea: „Când ți se pune pata...”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Mama Vivianei Sposub, reacție neașteptată după fotografia lui George Burcea cu piciorul de bebeluș! Bruneta a mărturisit totul

Ștefania, afectată de conversațiile bulversante care au apărut în mediul online despre Cosmin! „S-ar părea că ar avea pe cineva afară!” Iată cum a reacționat concurentul și ce controverse s-au iscat în Casa iubirii

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies