George Burcea, aspru criticat de internauți după ce Viviana Sposub a pierdut în finala „Bravo, ai stil! Celebrities”! Ce a făcut actorul: „Injurii pe public”

Ruxi, marea câștigătoare „Bravo, ai stil! Celebrities”

Ruxi, marea câștigătoare „Bravo, ai stil! Celebrities”

Iubitul Vivianei Sposub a avut o reacție total neașteptată după ce aceasta nu a câștigat în Marea Finală!

Sezonul cu număr 7 „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a încheiat în urmă cu doar două zile, titlul de cea mai stilată femeie din România și premiul în valoare de 100.000 de lei fiind câștigate de Roxana Erdei, cunoscută de public drept Ruxi. Pe locul doi, în urma voturilor din partea telespectatorilor, s-a poziționat Viviana Sposub, pe care George Burcea nu s-a dus să o îmbrățișeze în platou, fapt ce i-a enervat la culme pe fani. 

Gestul pe care l-a făcut actorul a stărnit nenumărate controverse în mediul online, astfel că internauții au luat cu asalt secțiunile de comentarii, acolo unde și-au exprimat nemulțumirea față de reacția lui.

Citeste si: Ruxi este câștigătoarea “Bravo, ai stil! Celebrities”: “Premiul acesta nu este al meu, ci al vostru”

George Burcea, aspru criticat de internauți după ce Viviana Sposub a pierdut în finala
George Burcea, aspru criticat de internauți după ce Viviana Sposub a pierdut în finala[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

George Burcea, aspru criticat de fanii Vivianei Sposub

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisunii de modă de la Kanal D, a anunțat că marea câștigătoarea este Ruxi, pe locul doi fiind Viviana Sposub, iar în acel moment toți s-au dus la ele pentru a le felicita pentru tot parcursul lor, însă o singură persoană a lipsit și anume George Burcea. Actorul a stat în culise și nu s-a dus la partenera lui pentru a o consola, lucru pe care fanii l-au notat imediat, astfel că au luat cu asalt secțiunile de comenatrii.

„Doar eu am anunțat că după anunțarea câștigătoarei, George nu a venit în platou să o felicite pe Viviana?”, „De ce nu ați arătat fața lui George Burcea, aș fi vrut să știu de ce nu s-a dus și el să o îmbrățișeze pe Viviana și să-i arate compasiune? Mă gândesc ce era în gândul lui, injurii pe injurii pe public”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Citeste si: FINALA: Cine a câştigat Bravo, ai stil! Celebrities- 5 februarie 2022

Citește și: Andreea Marin, năpustită de lacrimi! Mesajul emoționant pe care i l-a transmis fiica sa, Violeta: „Mami, îți mulțumesc..”- kanald.ro

Citește și: „A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri- stirilekanald.ro

George Burcea, aspru criticat de internauți după ce Viviana Sposub a pierdut în finala
George Burcea, aspru criticat de internauți după ce Viviana Sposub a pierdut în finala[Sursa foto: Captură YouTube]

Viviana Sposub are mari planuri după participarea la „Bravo, ai stil! Celebrities”

În urmă cu puțin timp, Viviana Sposub a vorbit despre planurile pe care le-a pus la cale în urma participării sale la emisiunea de modă de la Kanal D. Nu mai este o surpriză faptul că iubita lui Burcea este foarte talentată, dovada fiind prestațiile ei artistice din competiție. De mai multe ori, vedeta a cântat în platoul emisiunii, iar acest lucru i-a bucurat enorm pe fani, așa că Viviana Sposub se gândește serios să facă ceva în direcția muzicală. 

„Având în vedere reacțiile oamenilor, atunci când am cântat în cadrul emisiunii, mă gândesc serios să fac ceva în direcția asta. Sunt conștientă că e nevoie de foarte multă muncă și că lucrurile nu se întâmplă peste noapte, dar sunt pusă pe treabă și tot ce mi s-a întâmplat în emisiune îmi   dă cumva zvâc pentru ceea ce urmează în cariera mea după Bravo, ai stil!", a declarat Viviana Sposub pentru WOWbiz.ro.Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Viviana Sposub, detalii surpriză despre relația cu George Burcea! La ce test a fost supus actorul „Să vedem dacă rezistăm!”

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

Viviana Sposub își schimbă orientarea profesională! Iubita lui George Burcea vrea să exceleze într-un alt domeniu: „Aş putea oricând să fac şi asta”

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies