George Burcea, aspru criticat de internauți după ce Viviana Sposub a pierdut în finala „Bravo, ai stil! Celebrities”! Ce a făcut actorul: „Injurii pe public”

Ruxi, marea câștigătoare „Bravo, ai stil! Celebrities”
Ruxi, marea câștigătoare „Bravo, ai stil! Celebrities”

Iubitul Vivianei Sposub a avut o reacție total neașteptată după ce aceasta nu a câștigat în Marea Finală!

Sezonul cu număr 7 „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a încheiat în urmă cu doar două zile, titlul de cea mai stilată femeie din România și premiul în valoare de 100.000 de lei fiind câștigate de Roxana Erdei, cunoscută de public drept Ruxi. Pe locul doi, în urma voturilor din partea telespectatorilor, s-a poziționat Viviana Sposub, pe care George Burcea nu s-a dus să o îmbrățișeze în platou, fapt ce i-a enervat la culme pe fani. 

Gestul pe care l-a făcut actorul a stărnit nenumărate controverse în mediul online, astfel că internauții au luat cu asalt secțiunile de comentarii, acolo unde și-au exprimat nemulțumirea față de reacția lui.

Citeste si: Ruxi este câștigătoarea “Bravo, ai stil! Celebrities”: “Premiul acesta nu este al meu, ci al vostru”

George Burcea, aspru criticat de internauți după ce Viviana Sposub a pierdut în finala
George Burcea, aspru criticat de internauți după ce Viviana Sposub a pierdut în finala[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

George Burcea, aspru criticat de fanii Vivianei Sposub

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisunii de modă de la Kanal D, a anunțat că marea câștigătoarea este Ruxi, pe locul doi fiind Viviana Sposub, iar în acel moment toți s-au dus la ele pentru a le felicita pentru tot parcursul lor, însă o singură persoană a lipsit și anume George Burcea. Actorul a stat în culise și nu s-a dus la partenera lui pentru a o consola, lucru pe care fanii l-au notat imediat, astfel că au luat cu asalt secțiunile de comenatrii.

„Doar eu am anunțat că după anunțarea câștigătoarei, George nu a venit în platou să o felicite pe Viviana?”, „De ce nu ați arătat fața lui George Burcea, aș fi vrut să știu de ce nu s-a dus și el să o îmbrățișeze pe Viviana și să-i arate compasiune? Mă gândesc ce era în gândul lui, injurii pe injurii pe public”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Citeste si: FINALA: Cine a câştigat Bravo, ai stil! Celebrities- 5 februarie 2022

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante- stirilekanald.ro

George Burcea, aspru criticat de internauți după ce Viviana Sposub a pierdut în finala
George Burcea, aspru criticat de internauți după ce Viviana Sposub a pierdut în finala[Sursa foto: Captură YouTube]

Viviana Sposub are mari planuri după participarea la „Bravo, ai stil! Celebrities”

În urmă cu puțin timp, Viviana Sposub a vorbit despre planurile pe care le-a pus la cale în urma participării sale la emisiunea de modă de la Kanal D. Nu mai este o surpriză faptul că iubita lui Burcea este foarte talentată, dovada fiind prestațiile ei artistice din competiție. De mai multe ori, vedeta a cântat în platoul emisiunii, iar acest lucru i-a bucurat enorm pe fani, așa că Viviana Sposub se gândește serios să facă ceva în direcția muzicală. 

„Având în vedere reacțiile oamenilor, atunci când am cântat în cadrul emisiunii, mă gândesc serios să fac ceva în direcția asta. Sunt conștientă că e nevoie de foarte multă muncă și că lucrurile nu se întâmplă peste noapte, dar sunt pusă pe treabă și tot ce mi s-a întâmplat în emisiune îmi   dă cumva zvâc pentru ceea ce urmează în cariera mea după Bravo, ai stil!", a declarat Viviana Sposub pentru WOWbiz.ro.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Viviana Sposub, detalii surpriză despre relația cu George Burcea! La ce test a fost supus actorul „Să vedem dacă rezistăm!”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Viviana Sposub își schimbă orientarea profesională! Iubita lui George Burcea vrea să exceleze într-un alt domeniu: „Aş putea oricând să fac şi asta”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies