„Cred că acesta este secretul!” Ce declarații a făcut Raluca Dumitru despre relația cu iubitul ei

raluca dumitru
Raluca Dumitru

În urmă cu câteva zile, Raluca Dumitru a fost invitată în emisiunea Roxanei Nemeș. Frumoasa brunetă și-a deschis sufletul în fața urmăritorilor, oferind detalii despre povestea ei de dragoste.

De asemenea, Raluca a dezvăluit mai multe aspecte din viața ei privată, vorbind și despre momentul când va deveni mama.

„Este și el foarte drastic” Ce a povestit Raluca Dumitru despre partenerul ei de viață

podcast roxana nemes
Roxana Dumitru, în cadrul podcast-ului Roxanei Nemeș[Sursa foto: WOWnews]

Citeste si: Cine este Cosmina Păsărin. "Cu siguranță cel mai greu moment din viața mea a fost atunci când tatăl meu a murit"

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” este destul de rezervată atunci când vine vorba despre viața ei intimă. De mai bine de trei ani, bruneta are o relație cu un om de afaceri influent. Cei doi au ales să își trăiască iubirea departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, Raluca i-a povestit Roxanei Nemeș, despre omul cu care împarte viața. Vedeta a explicat că pentru ea, respectul și comunicarea contează cel mai mult.

De asemenea, Raluca a mărturisit că iubitul ei îi este mereu alături în ceea ce face.

„Ne-am cunoscut, am ieșit cum face toată lumea, ne-am cunoscut mai bine. Este persoana pe care mi-am dorit-o. Persoana care îmi oferă liniște, stabilitate, cred că de ceea ce avem noi toate nevoie.

Cred că liniștea contează foarte mult, respectul contează foarte mult, comunicarea într-o relație.

Cred că dacă ai aceste lucruri, relația poate să meargă cât mai bine. Mă susține în ceea ce fac, el îmi și spune: nu îmi place aia, nu sunt de acord cu aia, nu îmi place filmulețul acela. Este și el foarte drastic, dar mă susține și este alături de mine de fiecare dată când vreau să fac ceva, mă încurajează, îmi dă sfaturi. Cred că acesta este secretul! ”, a mărturisit Raluca.

Raluca Dumitru își dorește un copil

raluca dumitru declaratii
Ce declarații a făcut Roxana Dumitru[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Aeroportul din Băneasa se redeschide după 10 ani de inactivitate. Care vor fi primele zboruri

Continuând cu mărturisirile, vedeta a explicat că nu își mai dorește să fie mireasă, deoarece a trecut perioada când avea acest gând.

În prezent, la 35 de ani, Raluca visează să devină mamă.

„La căsătorie nu mă mai gândesc, la 20 de ani, la 30 de ani îmi doream și mă vedeam mireasă, dar deja am ajuns la 35 de ani și uite în momentul de față nu mai visez. Acum nu m-am mai uitat după rochii de mireasă, nu mă mai văd neapărat mireasă, cred că e mult mai important să te înțelegi bine(...)

Îmi doresc un copil, când o să vrea Dumnezeu! Cred că majoritatea femeilor își doresc. Iubesc foarte mult copii, eu sunt leșinată după copii și copiii mă iubesc”, a dezvăluit vedeta.

Ce crede Raluca Dumitru despre gelozie

raluca dumitru bravo ai stil
Raluca Dumitru[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Emily Burghelea. "Am intrat într-un nor negru”

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Discutând de iubire, Raluca a vorbit și despre gelozia în cuplu. Bruneta a declarat că nu mai este la fel de geloasă precum în trecut. Cu toate acestea, vedeta a mărturisit că dacă ar avea motive de gelozie, ar deveni posesivă. Raluca este o femeie care se cunoaște foarte bine, având mare încredere în ea. De asemenea, vedeta se consideră o persoană calculată și matură.

„Cred că la 20 de ani eram mai geloasă ca acum. Bine că și acum dacă aș simți ceva sau aș vedea ceva, da sunt foarte posesivă și geloasă. Dar dacă nu am motive, clar nu aș fi geloasă fără niciun motiv, adică de ce să fii geloasă dacă nu ai un motiv.”, a povestit Raluca Dumitru.

 

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„O să se piardă locurile de muncă ale românilor”. Christina Ich, despre imigranții care vin la noi în țară

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Ce cadou uluitor i-a făcut Florin Pastramă lui Brigitte, după ce s-au împăcat

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies