Ce se întâmplă cu fiii Prințului Charles, după ce Regina Elisabeta a II-a a murit


În urmă cu o zi, vestea că cea mai importantă femeie din lume, Regina Marii Britanii, a murit, a cutremurat o lume întreagă. Majestatea Sa a domnit timp de 70 de ani, fiind cel mai longeviv monarh din istoria omenirii. Regina Elisabeta a II-a este urmată la tron de către fiul său, Prințul Charles, care urmează să fie încoronat, primind titulatura de Rege al Regatului Unit.


In articol:

Decesul Reginei a făcut ca situația din Familia Regală să se modifice considerabil, urmând o serie de schimbări și proceduri.

Familia Regală, modificări în succesiunea pentru tron

cine urmeaza la tronul angliei

Care este ordinea pentru tronul Marii Britanii

[Sursa foto: Shutterstock]

Înainte ca Regina să se stingă din viață, fiul ei cel mare, Charles, a purtat titulatura de Prinț de Wales, fiind cel mai bătrân moștenitor al tronului. La 73 de ani, Charles devine Rege al Marii Britanii. De asemenea, schimbarea va fi resimțită și de fii acestuia: Prințul William, Duce de Cambridge și Prințul Harry, Duce de Sussex.  Se pare că Prințul William este următorul în succesiunea tronului, având 40 de ani.

Acesta va deveni rege, în momentul în care tatăl său va muri. Prințul William este căsătorit cu Cathrine Middleton, încă din 2011 și au împreună 3 copii: George, Charlotte și Louis. În urma schimbărilor, copiii Prințului William vor urma succesiunea tronului, după tatăl său.

De ce este imposibil ca Prințul Harry să ajungă rege

printul harry

Prințul Harry

[Sursa foto: Shutterstock]

Citeste si: Ce mănânca Regina Elisabeta a II-a, încă din copilărie. Ce preparat modest prefera monarhul

Celălalt fiu al Prințului Charles, Harry, Ducele de Sussex, a trăit o mare controversă în ultima perioadă. În urmă cu 4 ani, Prințul Harry s-a căsătorit cu Meghan Markle. Toată situația a fost una controversată, deoarece era de neconceput ca un membru al Familiei Regale, să se căsătorească cu o persoană din SUA, de origini afro-americane. La momentul acela, cuplul a fost hărțuit de presa tabloidă, iar Meghan a declarat că nu a fost dorită în familie. Din aceste motive, Prințul Harry și soția lui și-au anunțat retragerea din Casa Regală și s-au mutat în SUA, în Los Angeles. Cu toate acestea, întreaga situație încă îl plasează pe Prințul Harry în succesiunea la tronul Marii Britanii. Însă, după ce Charles se va stinge din viață, vor urma la tron Prințul William, urmat de cei trei copii ai săi. Așadar, chiar dacă Ducele de Sussex se află în succesiunea tronului, este foarte puțin probabil ca acesta să apuce să îndeplinească acest rol, purtând coroana regală.


Abonează-te pe

Citește și:

Care este adevărul dintre relația Reginei Elisabeta cu Camilla Parker Bowles. Cât de greu i-a fost Ducesei de Cornwall să intre în Familia Regală

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Ce legătură de rudenie a fost între Prințul Philip si Regina Elisabeta

Ce a făcut Prințul Harry, înainte ca Regina Elisabeta a II-a să moară

Câinii Reginei Elisabeta. Cum a ajuns rasa Corgi cunoscută în întreaga lume datorită ei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Betty Salam a plecat de acasă după ce s-a certat cu soțul său. Unde s-a dus vedeta?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri