Care este adevărul dintre relația Reginei Elisabeta cu Camilla Parker Bowles. Cât de greu i-a fost Ducesei de Cornwall să intre în Familia Regală


Familia Regală este un subiect de interes pentru foarte multe persoane, iar ceea ce s-a întâmplat cu adevărat între Regina Elisabeta a II-a și Camilla Parker Bowles intrigă pe toată lumea. Prințul Charles a fost foarte îndrăgostit de Camilla și și-a menținut sentimentele pentru ea până în momentul în care s-a căsătorit cu Diana Spencer.


In articol:

Camilla a fost considerată inaptă să se căsătorească cu

viitorul rege, dar acest lucru nu i-a împiedicat să fie împreună, deoarece sentimentele lor erau mai puternice decât orice. Cu toate astea, Regina Elisabeta a II-a și Camilla Parker Bowles nu au avut o relație foarte bună și i-a fost foarte greu să intre în Familia Regală.

Printul Charles si Camilla Parker Bowles

Printul Charles si Camilla Parker Bowles 

[Sursa foto: ShutterStock]

Citeste si: Ce legătură de rudenie a fost între Prințul Philip si Regina Elisabeta

Pentru Prințesa Diana relația dintre Camilla și Charles a fost o lovitură dură. De foarte multe ori Lady Di a spus că sentimentele veneau doar din partea ei, iar o mare parte din căsnicie a luptat pentru a fi observată de soțul ei.

La un moment dat, Prințesa Diana s-a confruntat cu Camilla, având în vedere o aventură pe care aceasta ar fi avut-o cu soțul ei, spunându-i că știe exact ce se întâmplă.

Care era părerea Reginei Elisabeta a II-a și ce relație a avut cu Camila Parker Bowles!

Citeste si: Cine este Charles (Prințul de Wales). „Este rar, poate chiar unic în Europa”

Camilla Parker Bowles a trebuit să muncească din greu pentru a ajunge la inima Reginei Elisabeta a II-a

Camilla Parker Bowles este o femeie care a schimbat în totalitate peisajul monarhiei, iar drumul său pentru a ajunge la inima Reginei Elisabeta a II-a a fost foarte lung, dar și pentru a câștiga aprobarea publicului, în urma aventurii pe care a avut-o cu Prințul Charles.

Prințesa Diana s-a stins din viață în anul 1997, iar Prințul Charles a rămas în relația sa cu Camilla Parker Bowles, pe care a o avea de ceva vreme. Prințul Charles era conștient de faptul că reputația sa a avut foarte mult de suferit din cauza aventurii pe care e avut-o de-a lungul căsniciei sale, dar și din cauza comportamentului pe care l-a avut pentru fosta lui soție. Regina Elisabeta a II-a a decis să se îndepărteze de iubita fiului ei, ascultând și puterea opiniei publice.

Printul Charles

Printul Charles

[Sursa foto: ShutterStock]

Citeste si: Prințesa Diana, „traumatizată” de Prințul Charles. Ce s-a întâmplat între cei doi

Experții regali susțin că sosirea Camillei în cercul regal era văzută ca pe o posibilă răspundere la tron de către Regina Elisabeta aII-a.

Ce a menționat Regina Elisabeta în legătură cu relația dintre Camilla Parker Bowles  și fiul ei

Regina Elisabeta nu a plăcut-o deloc pe Camilla Parker Bowles, mai ales când ea încă intra pe scena regală. În cele din urmă, regina a acceptat faptul că Charles și Camilla vor fi văzuți împreuna în public, dar în privat nu a susținut relația dintre ce ei doi.

În ciuda afecțiunii foarte evidente pe care Camilla și Charles au avut-o unul pentru celălalt, Regina Elisabeta a II-a ari fi fost de părere că fiul ei a pus preocupările personale înainte datoriei.

Dăruirea este foarte importantă pentru monarhie, iar Regina Elisabeta nu este singura care a dezaprobat-o pe Camilla. Unchiul lui Charles i-a scris o scrisoare moștenitorului, în care i-a spus:,, Este deranjat pentru femei să aibă experiențe dacă trebuie să rămână pe un piedestal și după căsătorie”.

Se pare că a fost foarte greu pentru Camilla să intre în inima Familiei Regale, deoarece a fost cu greu acceptată.

Citeste si: Cum făceau amor Prințul Charles și Diana. Ce a declarat Prințesa, în urmă cu 37 de ani

După mulți ani de tensiune, Regina Elisabeta și Camilla Parker Bowles s-au întâlnit în persoană

Camilla Parker Bowles l-a cunoscut pe Prințul Charles în anul 1970. Cei doi erau prieteni foarte buni, dar aveau și o relație romantică, în timp ce amândoi erau căsătoriți cu alte persoane.

După ce a divorțat de Diana Spencer, Prințul Charles și-a făcut clară dorința de oficializa relația cu Camilla. În anul 2000 Regina Elisabeta a fost dispusă să o cunoască personal pe viitoarea ducesă de Cornwall.

Regina Elisabeta a fost de acord să o întâlnească oficial pe Camilla, în timpul petrecerii de 60 de ani a fostului rege al Greciei, unde au fost prezenți membrii Familiei Regale.

Regele Constantin al Greciei a ținut petrecerea la casa lui Charles din Gloucestershire, iar acolo Regina Elisabeta a fost dispusă să se așeze lângă femeia, care a cauzat foarte multe probleme regale. Cele două s-au așezat la o masă, iar în momentul acela s-a încheat o înfruntare care chinuia familia de foarte mulți ani.

Regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a

[Sursa foto: ShutterStock]

Citeste si: Prințul Harry agită apele la Palatul Buckingham. Ce declarații a adus jurnalistul britanic, Jonathan Sacerdoti

Motivul pentru care Regina Elisabeta aII-a nu a participat la nunta Camillei Parker Bowles cu Prințul Charles

Camilla Parker nu a fost pusă într-o situație foarte neplăcută, când venea vorba despre Familia Regală, deoarece a fost foarte greu acceptată și a trecut prin momente foarte dificile.

În anul 2005, când Camilla Parker s-a căsătorit cu Prințul Charles, socrii ei nu și-au dorit să participe la nunta lor. Au fost foarte multe speculații cu privire la motivul pentru care Regina Elisabeta a refuzat să participe la ceremonie.

În schimb, regina a insistat că nu a participat la nuntă pentru că, în calitate de șef al Bisericii Angliei, ar fi fost împotriva busolei morale a poziției ei.

Regina Elisabeta a II-a i-a spus unui prieten: „ Nu pot să merg. Nu simt că poziția mea... permite asta”. Cu toate acestea, pentru o bună perioadă de timp, s-a raportat că regina a fost jenată de nuntă, deoarece aceasta nu a putut fi ținută într-o biserică, având în vedere că atât Charles, cât și Camilla fuseseră căsătoriți anterior. În ciuda acestui fapt, un insider regal a insistat că „locul de desfășurare nu a fost niciodată problema”, ci mai degrabă decizia de a nu participa s-a datorat obligațiilor religioase ale reginei. Totuși, nu este cel mai bun aspect”, potrivit The Telegraph. 

Citeste si: Cum a ajuns Camilla Parker Bowkles regina Marii Britanii! Ce rol a avut Regina Elisabeta

 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ce legătură de rudenie a fost între Prințul Philip si Regina Elisabeta

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Ce mănânca Regina Elisabeta a II-a, încă din copilărie. Ce preparat modest prefera monarhul

Cine este Charles (Prințul de Wales). „Este rar, poate chiar unic în Europa”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Inevitabil mă voi îngrăşa iar.” Răzvan Popescu a reușit să slăbească 45 de kilograme! Mesajul omului de radio, pentru oamenii care îl critică
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri