DESCOPERĂ: Ce legătură de rudenie a fost între prințul Philip si regina Elisabeta


Ceea ce multă lume nu știe este faptul că între Prințul Philip și regina Elisabeta există o legătură de rudenie surprinzătoare.


In articol:

Prințul Philip și regina Elisabeta formează unul dintre cele mai iubite cupluri din întreaga lume, având un mariaj de peste 73 de ani. Cei doi vor rămâne stâlpii familiei regale și cei care au pus bazele monarhiei moderne.

Prințul Philip a făcut compromisuri enorme pentru a-i fi alături Reginei, dar și pentru a reuși să-și mențină identitatea.

Deși la început nu a agreat ideea de a fi în umbra Suveranei, cu timpul acesta a ales să fie stâlpul ei de susținere și să renunțe la ego-ul care îl definea la începutul relației.

Înainte ca vestea logodnei celor doi îndrăgostiți să fie lansată în spațiul public, Prințul Philip a fost nevoit să renunțe la tilturile regale greceşti şi daneze. Acesta a preluat numele bunicilor din partea mamei și anume Mountbatten înainte de căsătoria cu Regina.

Citeste si: Prințul Philip nu a fost cel mai longeviv membru al Familiei Regale Britanice. Cine a trăit mai mult decât el?

Ce legătură de rudenie a fost între prințul Philip si regina Elisabeta

Prințul Philip și Regina Elisabeta sunt verișori de gradul 3

Ceea ce multă lume nu știe este faptul că Regina Elisabeta și prințul Philip sunt veri de gradul al treilea, pe lângă legătura matrimonială care îi leagă de mai bine de 73 de ani.

Această legătură provine de la regina Victoria. Cei doi sunt și verișori de gradul doi, în egală măsură, prin regele Christian al IX-lea al Danemarcei.

În familiile care au stat la bazele monarhiei în Marea Britanie, aceste legături sunt obișnuite, întrucât mai mulți membri ai familiei regale sunt legați prin astfel de grade de rudenie.

Ce legătură de rudenie a fost între prințul Philip si regina Elisabeta

Deși unele voci au contestat deciziile Coroanei de a căsători două persoane care fac parte din familii înrudite, această tradiție a continuat să se mențină până în prezent.

Citeste si: Motivele pentru care Regele George nu a fost de acord cu relația dintre Prințul Philip și Regina Elisabeta

Prințul Philip și regina Elisabeta au reușit să sfideze timpul și să demonstreze că instituția familiei este strâns legată de îndatoririle față de Coroană. Până la moartea Prințului Philip, cuplul regal a fost de nedespărțit, luând împreună orice decizie de familie, dar și legată de de stat.

 

 

 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Vaccinarea împotriva Covid-19, obligatorie prin lege din 4 februarie! În ce țară se întâmplă așa ceva

Despărțire bombă în showbiz!? Ce se întâmplă în relația lui Theo Rose din cauza certurilor

Anamaria Prodan, detalii secrete din culisele relației cu Dan Alexa: „Îl iubesc pe Dan Alexa. Eu am lovit multă lume”

Adina Halas își exprimă nemulțumirea în hohote de plâns! Jurații „Bravo, ai stil! Celebrities”, șocați după cele auzite: „Ești o femeie matură!”

Aproape 2 milioane de români, cu ochii pe serialul “Fiica ambasadorului” #Kanal D lider de piață, pe două segmente de public, cu episodul difuzat aseară

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Constantin Enceanu, dezvăluiri noi despre cearta cu mama fiului de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian: „Sunt o persoană asumată”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri