Ce a făcut Prințul Harry, înainte ca Regina Elisabeta a II-a să moară


În cursul zilei de ieri, întreaga lume a primit vestea șocantă, cum că Regina Elisabeta a II-a, cea mai importantă femeie din lume, s-a stins din viață. Majestatea Sa a murit în Balmoral, locul unde membrii Familiei Regale au fost prezenți, pentru a îi fi alături în ultimele sale momente.


In articol:

Chiar dacă cel mai longeviv monarh al Marii Britanii și în același timp bunica sa, a decedat, situația Prințului Harry a fost una mai complicată, în aceste momente.

Membrii Familiei Regale, întruniți la Balmoral, pentru moartea Reginei Elisabeta a II-a

regina elisabeta a murit

Ce s-a întâmplat la Balmoral

[Sursa foto: Shutterstock]

Citeste si: Ce legătură de rudenie a fost între Prințul Philip si Regina Elisabeta

În ultima perioadă, presa și specialiștii din întreaga lume, au preconizat că starea de sănătate a Reginei Elisabeta a II-a este din ce în ce mai gravă.

Așadar, vestea nu i-a luat prin surprindere totală pe membrii Familiei Regale. Regina Elisabeta a II-a și-a petrecut ultimele zile din viață în Scoția, în Balmoral, locul unde și-a găsit sfârșitul. Palatul Buckingham i-a anunțat joi, pe membrii Familiei Regale, că starea de sănătate a Reginei este una îngrijorătoare, moment în care cei din Casa Regală au sosit la Balmoral, pentru a îi fi alături Majestății Sale.

Ce gest șocant a făcut Prințul Harry, în legătură cu moartea bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a

regina elisabeta a murit

Regina Elisabeta a II-a

[Sursa foto: Shutterstock]

Citeste si: Ce s-a întâmplat înainte de înmormântarea Prințesei Diana. Atitudinea controversată a Reginei Elisabeta a II-a

Din momentul în care Prințul Harry s-a căsătorit cu Meghan Markle, relația dintre Ducele de Sussex și Familia Regală, a început să fie din ce în ce mai controversată. Cu toate acestea, fiul Prințului Charles se afla de ceva timp în Regatul Unit și statea la Castelul Windsor. În momentul în care s-a aflat că  starea de sănătate a Reginei este foarte gravă și membrii Familiei Regale au fost chemați în Scoția, Prințul Harry a călătorit cu avionul de la Windsor, la Balmoral, pentru a asista la moment. Din nefericire, Ducele de Sussex nu a mai apucat să o vadă în viață pe bunica sa, deoarece a ajuns după 90 de minute, după ce Regina Elisabeta a II-a a murit.

Meghan Markle nu a venit să o vadă pe Regina Elisabeta a II-a

printul harry si meghan

Meghan Markle nu a venit cu Prințul Harry la Balmoral

[Sursa foto: Shutterstock]

Citeste si: Cine este Charles (Prințul de Wales). „Este rar, poate chiar unic în Europa”

De asemenea, atitudinea pe care soția lui, Meghan Markle, a avut-o față de moartea Reginei, i-a șocat pe unii. Se pare că actrița nu l-a însoțit pe Harry la Balmoral, deoarece a asistat la un eveniment în Londra. Mai mult, Prințul Harry va rămâne o perioadă de timp în Marea Britanie.


Abonează-te pe

Citește și:

Ce s-a întâmplat înainte de înmormântarea Prințesei Diana. Atitudinea controversată a Reginei Elisabeta a II-a

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Ce mănânca Regina Elisabeta a II-a, încă din copilărie. Ce preparat modest prefera monarhul

„Din punct de vedere tehnic era o infracțiune penală”. Regina Elisabeta, înfuriată de Prințesa Diana

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Să te ierte cel de Sus, pentru cât rău ai adus.” Frații Dolănescu, din nou într-un scandal monstru. De la ce a pornit totul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri