Cartofi crocanți, pregătiți de Cristela Georgescu! O modalitate simplă de a pregăti cartofii: "Cartofii produc somnolență, de aceea sunt mai potriviți seara!"

Cartofi crocanți, pregătiți de Cristela Georgescu! O modalitate simplă de a pregăti cartofii:
Cartofi crocanți, pregătiți de Cristela Georgescu! O modalitate simplă de a pregăti cartofii: "Cartofii produc somnolență, de aceea sunt mai potriviți seara!"

De această dată, Cristela Georgescu a recomandat o rețetă de cartofi crocanți, pregătiți la cuptor.

Cristela Georgescu este soția candidatului la alegerile prezidențiale, Călin Georgescu. Astfel, aceasta a devenit cunoscută și a intrat în atenția publicului larg. Pe lângă ocupațiile sale profesionale, soția lui Călin Georgescu își dezvoltă abilitățile și în bucătărie. Astfel, în urmă cu câteva luni, a postat pe contul său de Facebook, o rețetă de cartofi crocanți, pregătiți la cuptor. Nu veți avea nevoie de foarte multe ingrediente, iar procesul de preparare va merge foarte repede, dat fiind faptul că trebuie să fie fierți, iar apoi doar puși și așezați cu câteva ingrediente în

tava de cuptor. Este o rețetă care se servește de obicei seara, așa cum a recomandat și Cristela Georgescu, ca garnitură, alături de un alt fel de mâncare dorit. Cu alte cuvinte, atunci când vă doriți să preparați o rețetă simplă și rapidă seara, pentru cină, cu siguranță ar trebui să încercați această rețetă, pentru a descoperi o nouă modalitate de a face cartofii, mult mai gustoși.

Cartofi crocanți, pregătiți de Cristela Georgescu

Citește și: Pizza vegană, pregătită de Cristela Georgescu! Rețeta perfectă pentru perioada de post: "Păstrați-o într-un recipient cu capac, se va fragezi până a doua zi!"

Citește și: Soția lui Călin Georgescu îi sare în apărare în mediul online! Ce spune aceasta despre subiectul interzicerii cezarienei? "El m-a văzut, eu am trecut prin 2 cezariene… cum ar putea să interzică cezariana?"

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Tot ce trebuie să faceți este să fierbeți câțiva cartofi întregi și fără coajă, în apă cu puțină sare.
  2. După ce au fiert îndeajuns de mult, îi așezăm într-o tavă de cuptor, rând pe rând, în care am așezat hârtie de copt, în prealabil.
  3. Luăm apoi un pahar sau o cană, iar cu baza începem să presăm cartofii, nici prea mult, nici prea puțin, doar cât să se sfărâme puțin.
  4. Urmează ca mai apoi să îi stropim cu ulei de măsline sau cu ulei de floarea-soarelui, în funcție de preferințe.
  5. Presărăm deasupra și sare și câteva frunzulițe de verdeață uscată.
  6. Introducem tava în cuptorul preîncălzit, până când se rumenesc așa cum ne dorim.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Soția lui Călin Georgescu, despre subiectul interzicerii cezarienei? "El m-a văzut, eu am trecut prin 2 cezariene… cum ar putea să interzică cezariana?"

I-a spus aceste cuvinte surorii ei mai mari, iar după câteva ore, s-a sinucis, din cauza examenului de evaluare

"Dansez în întuneric, cu tine în brațele mele" Ce a apucat să-i spună Mihaela Rădulescu lui Felix Baumgartner înainte de moarte. Gestul sfâșietor care o va urmări toată viața

Toma Coconea, cel mai bun parapantist roman, verdict dur in cazul lui Felix Baumgartner. De ce nu s-a putut salva din calea mortii: "Nu a avut nicio legătură cu solul"

De ce căpșunile spălate în avans se deteriorează rapid și cum le conservi corect 

Cine era femeia de 49 de ani din Otopeni, ucisă în timpul furtunii! Aceasta și-a pierdut viața în propriul apartament: „Nu apucase să-și termine cafeaua…”

Imagini cutremurătoare de la locul în care s-a prăbușit Felix Baumgartner. Parapanta a căzut lângă o piscină plină de copii, iar o femeie a fost rănită


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies