Cartofi cremoși cu piept de rață afumat, rețeta lui chef Joseph Hadad! Descoperă ingredientul care face toată diferența: "Puteți da la cuptorul preîncălzit la 190 de grade Celsius, după ce presărați parmezanul!"

Cartofi cremoși cu piept de rață afumat, rețeta lui chef Joseph Hadad! Descoperă ingredientul care face toată diferența:
Cartofi cremoși cu piept de rață afumat, rețeta lui chef Joseph Hadad! Descoperă ingredientul care face toată diferența: "Puteți da la cuptorul preîncălzit la 190 de grade Celsius, după ce presărați parmezanul!"

Chef Joseph Hadad a dezvăluit cum pregătește o cină absolut delicioasă, care te va face să călătorești prin mai multe arome: cartofi cremoși cu piept de rață afumat.

Unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți bucătari, de la noi din țară, chef Joseph Hadad, se bucură de succes pe plan profesional, dar și personal și obișnuiește să fie mai mereu activ pe rețelele de socializare. De această dată, recent, celebrul bucătar a pregătit un preparat nemaipomenit pe care oricine îl poate face ca o idee de cină spectaculoasă, perfectă pentru serile petrecute în familie, de cartofi cremoși cu piept de rață afumat, la care a pregătit și un sos alb, numai bun să completeze amestecul de ingrediente. Procesul de preparare, dar și lista întreagă de ingrediente au fost postate de acesta pe contul său de Instagram, acolo unde rezultatul rețetei este de-a dreptul gustos, cremos și ușor de pus în practică!

Cartofi cremoși cu piept de rață afumat, rețeta pregătită de chef Joseph Hadad

Citește și: Wrap din piept de rață și carne de vită, cu sos de muștar, rețeta pregătită de chef Joseph Hadad. “De preferat carnea să fie gătită medium.”

Citește și: Cheesecake cu sos de căpșuni, rețeta lui chef Joseph Hadad! Descoperă care îl poți prepara mai bine, fără coacere: "Sfărâmați biscuiții cât mai fin!"

Ingrediente

  • Cartofi noi 12-14 (mai mici)
  • Unt 60 g
  • Eșalotă 1
  • Piept de rață afumat
  • Chives 2 linguri (înlocuiți cu ceapă verde sau mărar)
  • Usturoi 2 căței
  • Coaja de la 1/4 lămâie
  • Cimbru 4-5 crenguțe
  • Smântână lichidă 200 ml
  • Parmezan presărat

Mod de preparare

  1. "Se pun la fiert cartofii cu apă și sare, până când sunt moi.
  2. Topiți untul, puneți ceapa eșalotă, tocată fin și cimbrul, amestecați și gătiți 2-3 minute.
  3. Adăugați usturoiul pisat și mai gătiți 2-3 minute.
  4. Puneți pieptul de rață, tocat cubulețe și gătiți încă 2-3 minute.
  5. Puneți cartofii fierți și decojiți, mai gătiți 2-3 minute.
  6. Turnați smântâna, adăugați coaja rasă de lămâie, asezonați cu sare și piper.
  7. Gătiți la foc mic, până când începe să se îngroașe.
  8. Așezați cartofii împreună cu restul sosului pe un platou, presărați* parmezan și chives, tocat fin.
  9. Puteți servi lângă friptură de vită sau pui, ori carne gătită la grătar.
    Poftă bună!
  10. TIPS: *puteți da la cuptorul preîncălzit la 190 de grade Celsius, după ce presărați parmezanul, cât să facă o crustă.", a explicat acesta, în descrierea filmulețului postat pe pagina sa de Instagram.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Cheesecake cu sos de căpșuni, rețeta lui chef Joseph Hadad! Descoperă care îl poți prepara mai bine, fără coacere: "Sfărâmați biscuiții cât mai fin!"

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Șoc în televiziune! A făcut infarct în direct și nu a mai putut fi salvat. Imaginile au șocat pe toată lumea

Apariția neașteptată a lui Cristi Botgros după comparația fostei sale iubite cu mama lui, Adriana Ochișanu. CU CINE A FOST VĂZUT la scurt timp după ce Alexandra Cuhuteac a lansat piesa care face ravagii pe internet

Cum arată bradul Ramonei Olaru și ce cadouri a primit asistenta TV, de ziua ei: „O iubesc, este superbă, este fix ce trebuia.”

El a fost și va rămâne marea iubire a celebrei Hande Ataizi, care joacă rolul Cana în serialul "Fata de la fereastră"! Iată cu cine a fost căsătorită îndrăgita actriță

Zece studenți arși de vii într-un incendiu devastator într-un restaurant! Tragedie de nedescris în Peru


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies