Carnati traditionali de porc! Incearca reteta asta traditionala!


Oricine poate sa-si prepare niste carnati in casa, urmand o reteta traditionala. Secretul sta in ingredientele de calitate.

 

INGREDIENTE
1,5 kilograme carne de porc grasa
2 metri mate de porc
40 de grame de usturoi
30 de grame de sare
8 grame de piper
25 de grame de boia dulce
250 ml supa de carne cu oase
1 lingura de cimbru uscat
Carnea de porc se spala, se toaca si se da deoparte. Se pregatesc condimentele, iar intestinele de porc se intind si se sufla prin ele. Se asaza un cap al matului pe palnia masinii de tocat, pentru ca astfel se umplu matele cu carne.
Ce trebuie sa faceti:
Spalati bine matele. Tocati carnea impreuna cu grasimea, apoi amestecati carnea cu sarea, piperul macinat, boiaua de ardei, cimbrul si zeama de carne cu usturoi.
Framantati amestecul pana se omogenizeaza şi adaugati treptat zeama de carne pana amestecul devine maleabil.
Rulati intestinul de porc pe dispozitivul maşinii de tocat. Dupa ce tot intestinul a fost rulat, faceti un nod in capatul acestuia. Puneti carne in masina de tocat si umpleti treptat intestinul.
Impungeti carnatii din loc in loc pentru a elimina golurile de aer si a permite carnatilor sa se zvante. Puneti carnatii sa se scurga si matureze peste noapte intr-o camara.
Sursa

INGREDIENTE

1,5 kilograme carne de porc grasa
2 metri mate de porc
40 de grame de usturoi
30 de grame de sare
8 grame de piper
25 de grame de boia dulce
250 ml supa de carne cu oase
1 lingura de cimbru uscat

Asa faci cea mai buna friptura de porc la cuptor!!

Carnea de porc se spala, se toaca si se da deoparte. Se pregatesc condimentele, iar intestinele de porc se intind si se sufla prin ele. Se asaza un cap al matului pe palnia masinii de tocat, pentru ca astfel se umplu matele cu carne.

Ce trebuie sa faceti:


Spalati bine matele. Tocati carnea impreuna cu grasimea, apoi amestecati carnea cu sarea, piperul macinat, boiaua de ardei, cimbrul si zeama de carne cu usturoi.

Framantati amestecul pana se omogenizeaza şi adaugati treptat zeama de carne pana amestecul devine maleabil.

Secretul care face salata boeuf perfecta! Il puneai PE salata, insa trebuie sa il adaugi in compozitie!

Rulati intestinul de porc pe dispozitivul maşinii de tocat. Dupa ce tot intestinul a fost rulat, faceti un nod in capatul acestuia. Puneti carne in masina de tocat si umpleti treptat intestinul. 

Impungeti carnatii din loc in loc pentru a elimina golurile de aer si a permite carnatilor sa se zvante. Puneti carnatii sa se scurga si matureze peste noapte intr-o camara.

Sursa


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


(auxiliare)

Cele mai sexy imagini cu Bianca Comănici de la ”Puterea Dragostei”! Ce ascunde, sub haine, concurenta emisiunii? FOTO!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri