Anca de la Strehaia a împărtășit cu publicul larg, un truc importante pentru a putea pregăti cel mai gustos și potrivit bulion.
Anca de la Strehaia este soția lui Leo de la Strehaia, unul dintre cei mai controversați bărbați din showbizul românesc. Aceasta este o gospodină desăvârșită, iar recent a apărut în mediul online, în timp ce se pregătea să facă o rețetă tradițională de bulion, cu doar câteva ingrediente necesare, dar și un truc pe care se bazează, pentru ca gustul final să fie pe măsura așteptărilor.
Bulion, pregătit de Anca de la Strehaia
Rețeta tradițională și obișnuită de bulion, conține de obicei roșii, dar și sare. Aceasta se adaugă în concordanță cu cantitatea de roșii adăugată și folosită la bulion, însă în cazul în care adăugați undeva la 20 de kilograme de roșii, puteți adăuga aproximativ o ceașcă de sare, sau după bunul plac. Automat că gramajul se potrivește în funcție de cantitatea de roșii, dar și de câtă cantitate de bulion aveți de gând să faceți, una mai mică sau una ceva mai mare.
Astfel, deși rețeta originală este alcătuită doar din roșii și sare, în cursul zilei de ieri, Anca de la Strehaia a apărut într-un filmuleț postat de Alin de la Strehaia, pe contul său de TikTok, acolo unde se pregătea să facă un bulion de casă. Astfel, aceasta a ținut să precizeze că folosește 3 tipuri de roșii, unele de gradină, normale ca dimensiune, altele ceva mai mici, cherry, dar și unele mai puțin coapte, acest lucru se poate urma în funcție de preferințe, dar și un singur tip de roșii este bun.
Secretul Ancăi de la Strehaia constă în adăugarea unui ingredient surpriză, tocmai la finalul rețetei: țelină.
Citește și: Trupa PINDU, implicată într-un ACCIDENT GRAV! Doi membri ai formației au ajuns la spital- kanald.ro
Citește și: Anunțul momentului pentru români!- stirilekanald.ro
„Facem bulion și cu roșii cherry, ați mai văzut? Și rose și de grădină și cherry, 3 feluri, avem prea multe, nu mai încap în frigider. Cine le mănâncă? Iar se strică! Aici avem ardei pe care îi punem la bulion și uite ce morcovi avem, le dăm prin mașina de tocat cu roșiile(...) și la final, când adăugăm tot ce trebuie, adăugăm țelină noi! ”, a explicat Anca de la Strehaia, în filmulețul postat pe pagina sa de TikTok.