Când frumuseţea nu e de ajuns: "Am intrat pe contul lui că să văd ce se întâmplă - Pe mine mă vrea doar pentru sex"


Când ne-am cuplat, acum doi ani, am ştiut că mă vrea pentru cum arăt. Şi pentru că mi-a spus din prima noapte că nu a mai făcut cu nimeni sex atât de bine cum facem noi.

Sunt o femeie completă, şi netunată. Am sâni naturali, fund bombat, talie de viespe, un chip de păpuşă şi am ştiut dintotdeauna că asta e cea mai mare avere a mea. Sunt frumoasă, şi pe asta mi-am bazat viaţa până acum. Am 25 de ani şi aş vrea să mă mărit cu el, pentru că-l iubesc. Dar abia acum îmi pun întrebarea de ce el nu simte acelaşi lucru pentru mine?

Şi am înţeles de ce, citind o conversaţie între el şi o altă fată, pe Facebook. Nu era publică, era un mesaj doar între ei, dar i-am ştiut parola şi am intrat pe contul lui ca să văd de ce naiba petrece aşa de mult timp la calculator, chiar şi când e acasă. Am descoperit-o cu ocazia asta pe fata asta, care nu locuieşte în România, dar cu care el vorbeşte deja de mai bine de un an. Practic cât i-a scris fetei ăsteia nu a vorbit niciodată cu mine, în doi ani de când suntem cuplaţi.

Au discuţii intelectuale, despre cărţi, despre chestii filozofice, care pe mine nu m-au pasionat niciodată şi nici nu cred că se va întâmpla. Oricum e cam târziu acum să mă apuc să citesc, doar ca să am ce vorbi cu el. Nu voi ajunge la nivelul ei, de exemplu. Dar din discuţiile astea ale lor, câteva că nu am avut răbdare să citesc atâta, am înţeles de ce stă el cu mine. Doar pentru că sunt frumoasă şi pentru că sexul cu mine e cum nu a mai avut cu altcineva.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Scene de groază la Puterea Dragostei - 24 ianuarie! Manuela și Roxana se iau la bătaie. Turcu vrea să intervină între ele și sparge ușa

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri