Camembert la cuptor - starter perfect pentru masa de Craciun!


Aceata reteta transforma o rola de camembert intr-un mini-fondue in care poti introduce crutoane de paine.

 

Ingrediente
1 cutie de branza Camembert
Vin alb
Cateva crengute de cimbru
2 pere feliate
Paine feliata si prajita
Mod de preparare
1. Preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Scoate branza din cutia de lemn, apoi din hartie, apoi pune branza inapoi in cutia de lemn. Fa cateva gauri in branza, apoi adauga putin vin alb si pune crengutele de cimbru.
2. Acopera cu cutia, inveleste intr-o folie de aluminiu si coace timp de 20 de minute.
3. Scoate de la cuptor si serveste cu felii de para si paine.
sursa, sursa foto

Ingrediente

1 cutie de branza Camembert
Vin alb
Cateva crengute de cimbru
2 pere feliate
Paine feliata si prajita

Cizmulite de Craciun - aperitiv pentru masa de sarbatori!

Mod de preparare

1. Preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Scoate branza din cutia de lemn, apoi din hartie, apoi pune branza inapoi in cutia de lemn. Fa cateva gauri in branza, apoi adauga putin vin alb si pune crengutele de cimbru.

2. Acopera cu cutia, inveleste intr-o folie de aluminiu si coace timp de 20 de minute.

Biscuiti pestisori facuti in casa! Incearca-i de Sarbatori!

3. Scoate de la cuptor si serveste cu felii de para si paine.

sursa, sursa foto


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Dezvăluiri uluitoare despre Jador și relația secretă pe care o are de șase ani cu Georgiana! ”Erau împreună și când era cu Simina”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri