Bun de tot si super simplu! Reteta de prajitura "Cutremur"


Prajitura "Cutremur" este un desert usor de facut si foarte delicios. Reteta nu este complicata si iti asigura un deliciu pentru familia ta.

Ingrediente:

1 cutie amestec-praf pentru tort de ciocolata
80 ml ulei
3 oua
345 ml apa
180 g fulgi de cocos
185 g chips-uri de ciocolata/bucatele de ciocolata
125 g nuci pecan tocate
115 g unt
240 g mascarpone
450 g zahar

Mod de preparare

Preincalzeste cuptorul la treapta mare. Unge o tava cu ulei. Presara fulgii de cocos, bucatelele de ciocolata si alunele tocate in ea.

Combina amestecul pentru tort de ciocolata cu uleiul, ouale si apa cu ajutorul unei spatule sau a unui mixer de mana. Toarna amestecul uniform peste primul strat din tava.

Intr-o craticioara medie topeste untul cu mascarpone. Cu ajutorul unei spatule sau a unui mixer, incorporeaza zaharul, pana obtii un rezultat cremos si omogen.

Pune compozitia peste stratul de ciocolata din tava si incorporeaza-l spiralat, cu ajutorul unui cutit.

Da la cuptor pentru 35-45 minute. Este gata cand nu se va mai clatina in tava dacă o zgaltai. Nu merge sa probezi cu scobitoarea, deoarece este un tort mai putin uscat, mai lipicios, care se va prinde mereu de scobitoare.

Sursa


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Roxana Vancea vrea să rămână însărcinată! „Când o să fie...” Vedeta și-a găsit fericirea lângă Dragoș Paiu, soțul ei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri