Aceasta budinca de paste este ideala si ca desert si ca gustare la micul dejun.
Ingrediente:
– 1 cutie de paste
– 500 g branza proaspata de vaca
– 6 oua
– 125 g unt
– 2 linguri smantana (optional)
– 150 g zahar
– coaja de lamaie, vanilie
Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se amesteca branza cu ouale, smantana, zaharul. Se adauga vanilia si coaja de lamaie rasa.
Se amesteca totul cu pastele scurse de apa.
Se unge o tava cu unt si se toarna toata compozitia. Deasupra se pune untul taiat cubulete.
Se da la cuptorul preincalzit si se lasa la rumenit circa 40 de minute.
Sursa
Ingrediente:
– 1 cutie de paste
– 500 g branza proaspata de vaca
– 6 oua
– 125 g unt
– 2 linguri smantana (optional)
– 150 g zahar
– coaja de lamaie, vanilie
Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se amesteca branza cu ouale, smantana, zaharul.
Se adauga vanilia si coaja de lamaie rasa.Se amesteca totul cu pastele scurse de apa.
Se unge o tava cu unt si se toarna toata compozitia. Deasupra se pune untul taiat cubulete.
Se da la cuptorul preincalzit si se lasa la rumenit circa 40 de minute.
Sursa