Budinca de macaroane, ca la mama acasa! Nu ai mai mancat asa ceva din copilarie!

Budinca de macaroane, ca la mama acasa! Nu ai mai mancat asa ceva din copilarie!
Budinca de macaroane, ca la mama acasa! Nu ai mai mancat asa ceva din copilarie!

Macaroanele cu branza sunt desertul copilariei si sunt foarte gustoase. Iata cum sa prepari o delicioasa budinca.

 

Ingrediente: Macaroane 500 g, branza de vaci 500 g, oua 3, smantana 50 g, unt sau margarina 100 g, sare, pesmet. Pentru sos: galbenusuri 3, faina 30 g, lapte 500 ml, zahar 50 g.
Mod de preparare: Pastele fainoase se fierb in 3 litri de apa, in clocot, la care se adauga o lingura de sare. Se lasa la foc mic circa 15-20 minute, se ia vasul de pe foc si se lasa deoparte, in apa clocotita, inca 15 minute. Se strecoara si se clatesc cu apa calda sau rece. Se aseaza apoi intr-o cratita, unsa cu unt si tapetata cu pesmet, alternativ un strat de macaroane si un strat de branza de vaci amestecata cu oua si smantana, avand grija ca deasupra sa ramana stratul de branza. Se presara untul, taiat bucatele, se toarna sosul din faina amestecata cu galbenusuri si lapte si se dau la cuptor, la foc potrivit, circa 30 de minute.
Dupa gust, in sos se pot pune 50 g zahar.
Sursa

Ingrediente: Macaroane 500 g, branza de vaci 500 g, oua 3, smantana 50 g, unt sau margarina 100 g, sare, pesmet. Pentru sos: galbenusuri 3, faina 30 g, lapte 500 ml, zahar 50 g.

Mod de preparare: Pastele fainoase se fierb in 3 litri de apa, in clocot, la care se adauga o lingura de sare.

Se lasa la foc mic circa 15-20 minute, se ia vasul de pe foc si se lasa deoparte, in apa clocotita, inca 15 minute. Se strecoara si se clatesc cu apa calda sau rece. Se aseaza apoi intr-o cratita, unsa cu unt si tapetata cu pesmet, alternativ un strat de macaroane si un strat de branza de vaci amestecata cu oua si smantana, avand grija ca deasupra sa ramana stratul de branza.
Se presara untul, taiat bucatele, se toarna sosul din faina amestecata cu galbenusuri si lapte si se dau la cuptor, la foc potrivit, circa 30 de minute. Dupa gust, in sos se pot pune 50 g zahar.

Sursa

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Cum vede Andreea Bănică, rolul de părinte celebru pe care îl are pentru copilașii săi? Artista a ales ca în familia sa să dăinuie armonia, indiferent de situație! "N-are cum să reziste, clar!"

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Vești de ultimă oră despre starea lui Dan Petrescu. Fiicele lui au venit de urgență în țară: „A slăbit 30 de kilograme”

Fanii emisiunii Casa Iubirii sunt în șoc după aceste declarații INCENDIARE: "Vreau să înțelegeți că...". Ce a putut să spună Roberta despre participarea ei, dar și despre două dintre concurentele din acest sezon: "Puteam să ies câștigătoare"

O nouă perioadă plină de evenimente pentru Culiță Sterp! Ce fotografie a apărut în mediul online, acolo unde acesta se afla alături de o frumoasă prezență feminină?

Cum arăta Cihangir Ceyhan, actorul care joacă rolul Hayri în serialul "Fata de la fereastră", când a debutat pe platourile de filmare

Zece studenți arși de vii într-un incendiu devastator într-un restaurant! Tragedie de nedescris în Peru


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies