Budinca de macaroane, ca la mama acasa! Nu ai mai mancat asa ceva din copilarie!

Budinca de macaroane, ca la mama acasa! Nu ai mai mancat asa ceva din copilarie!
Budinca de macaroane, ca la mama acasa! Nu ai mai mancat asa ceva din copilarie!

Macaroanele cu branza sunt desertul copilariei si sunt foarte gustoase. Iata cum sa prepari o delicioasa budinca.

 

Ingrediente: Macaroane 500 g, branza de vaci 500 g, oua 3, smantana 50 g, unt sau margarina 100 g, sare, pesmet. Pentru sos: galbenusuri 3, faina 30 g, lapte 500 ml, zahar 50 g.
Mod de preparare: Pastele fainoase se fierb in 3 litri de apa, in clocot, la care se adauga o lingura de sare. Se lasa la foc mic circa 15-20 minute, se ia vasul de pe foc si se lasa deoparte, in apa clocotita, inca 15 minute.
Se strecoara si se clatesc cu apa calda sau rece. Se aseaza apoi intr-o cratita, unsa cu unt si tapetata cu pesmet, alternativ un strat de macaroane si un strat de branza de vaci amestecata cu oua si smantana, avand grija ca deasupra sa ramana stratul de branza. Se presara untul, taiat bucatele, se toarna sosul din faina amestecata cu galbenusuri si lapte si se dau la cuptor, la foc potrivit, circa 30 de minute.
Dupa gust, in sos se pot pune 50 g zahar.
Sursa

Ingrediente: Macaroane 500 g, branza de vaci 500 g, oua 3, smantana 50 g, unt sau margarina 100 g, sare, pesmet. Pentru sos: galbenusuri 3, faina 30 g, lapte 500 ml, zahar 50 g.

Mod de preparare: Pastele fainoase se fierb in 3 litri de apa, in clocot, la care se adauga o lingura de sare.

Se lasa la foc mic circa 15-20 minute, se ia vasul de pe foc si se lasa deoparte, in apa clocotita, inca 15 minute. Se strecoara si se clatesc cu apa calda sau rece. Se aseaza apoi intr-o cratita, unsa cu unt si tapetata cu pesmet, alternativ un strat de macaroane si un strat de branza de vaci amestecata cu oua si smantana, avand grija ca deasupra sa ramana stratul de branza.
Se presara untul, taiat bucatele, se toarna sosul din faina amestecata cu galbenusuri si lapte si se dau la cuptor, la foc potrivit, circa 30 de minute. Dupa gust, in sos se pot pune 50 g zahar.

Sursa

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Vahide Perçîn, pasiuni nebănuite

I-a spus aceste cuvinte surorii ei mai mari, iar după câteva ore, s-a sinucis, din cauza examenului de evaluare

Alertă maximă! A revenit CIUMA! Primul deces înregistrat în ultimii 18 ani! Autoritățile sunt ÎNGROZITE

Bomba zilei în SHOWBIZ! Condiția uluitoare pusă de Călin Geambașu în schimbul renunțării la proces. Ce i-a cerut artistul tatălui său: "Orgoliul încă nu îi permite un gest atât de simplu și firesc"

VIDEO Dorobanțu și Veronica, discuție despre Manuela și glumele făcute de Andrei către tânără. Ce părere are el de faptul că pe Danciu nu-l deranjează. „Pentru ce simt, calc un pic peste cuvântul.”

Lucian Viziru, dezvăluiri dureroase la 40 de întrebări cu Denise Rifai! “N-aveam voie să pierd! Odată m-a ras pe cap, altădată mi-a luat rachetele și le-a facut cadou adversarului meu (…)!”

Lacrimi și durere fără margini la înmormântarea Luizei, tânăra mamă de 24 de ani care a murit după o cezariană: „L-a pupat pe băiețel, i-am făcut și poze. Cu astea am rămas”


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies