Brownies cu zmeura! Prepara o reteta a la Adi Hadean!

Brownies cu zmeura! Prepara o reteta a la Adi Hadean!
Brownies cu zmeura! Prepara o reteta a la Adi Hadean!

Puteti inlocui zmeura cu diverse alte fructe, puteti adauga nuci, alune sau bucati de ciocolata sau puteti fi si mai indrazneti si sa presarati bucati de covrigei sarati ori sticksuri.

 

Aveti nevoie de: 175g ciocolata neagra, tocata, 175g unt, 225g zahar, 3 oua medii, 1 lingurita extract de vanilie, 125g faina alba, 1/4 lingurita sare, 50g ciocolata (alba sau neagra), tocata, o mana buna de zmeura proaspata.
Pre-incalziti cuptorul la 180C si tapetati o tava cu hartie de copt. Cerneti faina si sarea intr-un bol.
Combinati ciocolata si untul intr-un bol termorezistent si puneti pe baie de aburi. Tineti pe foc pana ciocolata si untul se topesc si obtineti o compozitie uniforma. Dati deoparte si lasati sa se racoreasca 10 minute. Adaugati zaharul si vanilia apoi ouale, unul cate unul, amestecand bine cu un tel. Incorporati faina apoi turnati aluatul in tava pregatita. Presarati cu ciocolata bucati si zmeura si coaceti pentru maxim 20 minute.
Daca depasiti 20 minute incepe sa se usuce.
Lasati sa se raceasca in tava apoi taiati in cuburi mici. Sa aveti pofta!
Sursa: AdiHadean.ro

Aveti nevoie de: 175g ciocolata neagra, tocata, 175g unt, 225g zahar, 3 oua medii, 1 lingurita extract de vanilie, 125g faina alba, 1/4 lingurita sare, 50g ciocolata (alba sau neagra), tocata, o mana buna de zmeura proaspata.



Pre-incalziti cuptorul la 180C si tapetati o tava cu hartie de copt. Cerneti faina si sarea intr-un bol.

Combinati ciocolata si untul intr-un bol termorezistent si puneti pe baie de aburi. Tineti pe foc pana ciocolata si untul se topesc si obtineti o compozitie uniforma. Dati deoparte si lasati sa se racoreasca 10 minute. Adaugati zaharul si vanilia apoi ouale, unul cate unul, amestecand bine cu un tel.
Incorporati faina apoi turnati aluatul in tava pregatita. Presarati cu ciocolata bucati si zmeura si coaceti pentru maxim 20 minute. Daca depasiti 20 minute incepe sa se usuce.

Lasati sa se raceasca in tava apoi taiati in cuburi mici. Sa aveti pofta!

Sursa: AdiHadean.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Gândurile lui Ionuț Cercel, în zi de sărbătoare. Artistul are și o mare tristețe în suflet: „Nicio zi nu va mai fi la fel pentru mine.”

Ce trebuie să faci neapărat în 2025, în funcție de zodie! Mai ai doar câteva zile la dispoziție

Doliu în lumea folclorului din România! Ion Drăgan a murit chiar în prima zi de Crăciun

Ion Drăgan a murit în prima zi de Crăciun. Ce s-a întâmplat cu artistul în ultimele ore: "Muzica populară românească a pierdut un mare nume, un artist dedicat și un om care a trăit prin și pentru cântec"

Niculina Stoican, gânduri despre bunica ei, în prag de sărbători, cu lacrimile în ochi. Cum a visat-o recent și la ce se gândește când își amintește de ea: „Tot timpul mă întorc în copilărie.”

Mama Veronicăi intră în „Casa iubirii” să-l cunoască pe Ahmed! Aflați cum va reacționa concurenta în ediția de joi, 25 decembrie, difuzată de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Explozie pe Autostrada A1! Un camion plin cu GPL a sărit în aer după un accident cu un TIR. Imagini șocante


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies