Bombite cu visine, de post! Se fac din 5 ingrediente simple!

Bombite cu visine, de post! Se fac din 5 ingrediente simple!
Bombite cu visine, de post! Se fac din 5 ingrediente simple!

Aceasta reteta de post este foarte gustoasa si se prepara foarte simplu! Uite cum!

 

Ingrediente: 500 g rahat (nu de cacao), 100 g margarina vegetala, 20-25 visine din dulceata, cacao cat cuprinde, zahar tos cat cuprinde.
Mod de preparare: Se lasa rahatul, intr-un vas, pe marginea plitei, la foc mic, sa se inmoaie. Se amesteca tot timpul, ca sa se zdrobeasca bine. Se ia de pe foc cand s-a facut o pasta cleioasa, se lasa sa se raceasca. In acest timp se freaca margarina spuma. Se amesteca rahatul cu margarina si compozitia se pune, intr-un vas, la frigider. Visinile se pun intr-o strecuratoare cu ochiuri mari si se lasa si ele pana a doua zi sa se scurga. Cacaoa se amesteca bine cu zaharul tos si se pune la borcan. A doua zi, se scoate compozitia de la frigider, se ia cate o lingura plina din ea, se pune o visina in pasta-crema si se modeleaza "visine"! Intr-o bucata de hartie pergament, mare cat o jumatate de coala de scris, se pune din cacaoa
amestecata cu zaharul tos si se trece fiecare "visina" prin pulbere, presand-o usor cu mana astfel incat cristalele de zahar sa se imprime in compozitie. Apoi se pune o scobitoare in "visina" si se aseaza pe un platou.
Sursa

Ingrediente: 500 g rahat (nu de cacao), 100 g margarina vegetala, 20-25 visine din dulceata, cacao cat cuprinde, zahar tos cat cuprinde.



Mod de preparare: Se lasa rahatul, intr-un vas, pe marginea plitei, la foc mic, sa se inmoaie. Se amesteca tot timpul, ca sa se zdrobeasca bine. Se ia de pe foc cand s-a facut o pasta cleioasa, se lasa sa se raceasca. In acest timp se freaca margarina spuma. Se amesteca rahatul cu margarina si compozitia se pune, intr-un vas, la frigider. Visinile se pun intr-o strecuratoare cu ochiuri mari si se lasa si ele pana a doua zi sa se scurga.
Cacaoa se amesteca bine cu zaharul tos si se pune la borcan. A doua zi, se scoate compozitia de la frigider, se ia cate o lingura plina din ea, se pune o visina in pasta-crema si se modeleaza "visine"! Intr-o bucata de hartie pergament, mare cat o jumatate de coala de scris, se pune din cacaoa amestecata cu zaharul tos si se trece fiecare "visina" prin pulbere, presand-o usor cu mana astfel incat cristalele de zahar sa se imprime in compozitie.
Apoi se pune o scobitoare in "visina" si se aseaza pe un platou. 

Sursa

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Mama Ronei Hartner, devastată de durere, chiar dacă au trecut doi ani de când artista s-a stins din viață. Sora Ronei face declarații dureroase: “Rămâne nereparată.”

Cine este prietena ta cea mai bună, în funcție de zodie

Veștile de care românii se temeau! Legea tocmai a fost publicată în Monitorul Oficial. Taxele și impozitele vor exploda începând cu ianuarie 2026

Moldo face o MĂRTURISIRE INCENDIARĂ în faţa prezentatoarei TV, dezvăluind totul despre Ahmed și Veronica. Secretul lor a ieșit la iveală sub privirile tuturor, iar reacţiile din platou sunt DE NECREZUT. Andreea Mantea: "Care este scuza?" 

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Sâmbătă, de la ora 14:45, la ”ROventura”, călătorie de neuitat pe plaiuri vrâncene

Tragedie într-o școală din Rusia. Un elev de 10 ani a fost ucis de un coleg de 15 ani. Criminalul a filmat atacul


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies