Biscuitii perfecti pentru micul dejun! Sunt foarte sanatosi!


Acesti biscuiti pot fi mancati la micul dejun cu branzeturi si chutney.

 

Ingrediente
150g fulgi de ovaz
150g ovaz maruntit
100g faina
Jumatate de lingurita de piper
Jumatate de lingurita de sare
50g de mix de seminte (floarea soarelui, mac susan)
100ml ulei de masline
Mod de preparare
1. Incalzeste cuptorul la 180 de grade. Intr-un vas mare amesteca ambele tipuri de ovaz, piperul, sare si semintele. Adauga uleul de masline si amesteca pana se combina.
2. Adauga 150ml de apa calda pentru a forma o coca.
3. Pune faina pe suprafata de lucru si pe doua hartii de copt. Ruleaza coca intr-o forma lunga si taie felii subtiri.
4. Aseaza-le pe hartiile de copt si coace timp de 20 de minute. Raceste pe un gratar de prajituri.
Sursa

Ingrediente

150g fulgi de ovaz
150g ovaz maruntit
100g faina
Jumatate de lingurita de piper
Jumatate de lingurita de sare
50g de mix de seminte (floarea soarelui, mac susan)
100ml ulei de masline

Mod de preparare

1. Incalzeste cuptorul la 180 de grade. Intr-un vas mare amesteca ambele tipuri de ovaz, piperul, sare si semintele. Adauga uleul de masline si amesteca pana se combina.

2. Adauga 150ml de apa calda pentru a forma o coca.

3. Pune faina pe suprafata de lucru si pe doua hartii de copt. Ruleaza coca intr-o forma lunga si taie felii subtiri.

4. Aseaza-le pe hartiile de copt si coace timp de 20 de minute. Raceste pe un gratar de prajituri.

Sursa

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ramona şi Livian de la Puterea Dragostei, cuplul anului în sezonul al treilea?! Declaraţiile halucinante ale frumoasei blonde!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri