Biscuiti pentru cafea cu fistic si portocale! Reteta delicioasa!

Biscuiti pentru cafea cu fistic si portocale! Reteta delicioasa!
Biscuiti pentru cafea cu fistic si portocale! Reteta delicioasa!

Aceasta reteta combina doua arome intr-un biscuit delicios. Iata cum se prepara.

 

Ingrediente
60g fistic nesarat fara coaja
225g unt nesarat si moale
100g zahar pudra, plus extra pentru decor
225 de faina, plus extra pentru framantat
60g faina din grau dur
coaja de la o portocala data pe razatoare fin
Mod de preparare
1.
Pune fisticul intr-un procesor alimentar si mixeaza pana cand obtii bucati fine. Adauga intr-un vas alaturi de un, zahar, faina si faina de greu dur. Folosind degetele, amesteca bine totul. Adauga coaja de portocala si framanta pana cand se formeaza un aluat.
2. Pune coca pe o suprafata cu faina si continua sa framanti. Da-i forma unei bile, apasa usor, infasoara in folie alimentara si lasa la frigider timp de 30 de minute.
3. Aplica faina pe suprafata de lucru si ruleaza aluatul pana are grosimea de 4mm. Folosind forme pentru biscuiti, taie coca si aranjeaza aluatul intr-o tava cu hartie de copt. Tine tava la frigider inca 30 de minute.
4. Preincalzeste cuptorul la 170 de grade.
5. Coace biscuitii pe raftul din mijloc timp de 15-18 minute.
6. Scoate din cuptor, presara zaharul pudra si transfera pe un gratar pentru a se raci.
Sursa

Ingrediente

60g fistic nesarat fara coaja
225g unt nesarat si moale
100g zahar pudra, plus extra pentru decor
225 de faina, plus extra pentru framantat
60g faina din grau dur
coaja de la o portocala data pe razatoare fin

Mod de preparare

1.

Pune fisticul intr-un procesor alimentar si mixeaza pana cand obtii bucati fine. Adauga intr-un vas alaturi de un, zahar, faina si faina de greu dur. Folosind degetele, amesteca bine totul. Adauga coaja de portocala si framanta pana cand se formeaza un aluat.

2. Pune coca pe o suprafata cu faina si continua sa framanti. Da-i forma unei bile, apasa usor, infasoara in folie alimentara si lasa la frigider timp de 30 de minute.


3. Aplica faina pe suprafata de lucru si ruleaza aluatul pana are grosimea de 4mm. Folosind forme pentru biscuiti, taie coca si aranjeaza aluatul intr-o tava cu hartie de copt. Tine tava la frigider inca 30 de minute.

4. Preincalzeste cuptorul la 170 de grade.

5. Coace biscuitii pe raftul din mijloc timp de 15-18 minute. 

6. Scoate din cuptor, presara zaharul pudra si transfera pe un gratar pentru a se raci.


Sursa

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies