Biscuiti pentru cafea cu fistic si portocale! Reteta delicioasa!

Biscuiti pentru cafea cu fistic si portocale! Reteta delicioasa!
Biscuiti pentru cafea cu fistic si portocale! Reteta delicioasa!

Aceasta reteta combina doua arome intr-un biscuit delicios. Iata cum se prepara.

 

Ingrediente
60g fistic nesarat fara coaja
225g unt nesarat si moale
100g zahar pudra, plus extra pentru decor
225 de faina, plus extra pentru framantat
60g faina din grau dur
coaja de la o portocala data pe razatoare fin
Mod de preparare
1.
Pune fisticul intr-un procesor alimentar si mixeaza pana cand obtii bucati fine. Adauga intr-un vas alaturi de un, zahar, faina si faina de greu dur. Folosind degetele, amesteca bine totul. Adauga coaja de portocala si framanta pana cand se formeaza un aluat.
2. Pune coca pe o suprafata cu faina si continua sa framanti. Da-i forma unei bile, apasa usor, infasoara in folie alimentara si lasa la frigider timp de 30 de minute.
3. Aplica faina pe suprafata de lucru si ruleaza aluatul pana are grosimea de 4mm. Folosind forme pentru biscuiti, taie coca si aranjeaza aluatul intr-o tava cu hartie de copt. Tine tava la frigider inca 30 de minute.
4. Preincalzeste cuptorul la 170 de grade.
5. Coace biscuitii pe raftul din mijloc timp de 15-18 minute.
6. Scoate din cuptor, presara zaharul pudra si transfera pe un gratar pentru a se raci.
Sursa

Ingrediente

60g fistic nesarat fara coaja
225g unt nesarat si moale
100g zahar pudra, plus extra pentru decor
225 de faina, plus extra pentru framantat
60g faina din grau dur
coaja de la o portocala data pe razatoare fin

Mod de preparare

1.

Pune fisticul intr-un procesor alimentar si mixeaza pana cand obtii bucati fine. Adauga intr-un vas alaturi de un, zahar, faina si faina de greu dur. Folosind degetele, amesteca bine totul. Adauga coaja de portocala si framanta pana cand se formeaza un aluat.

2. Pune coca pe o suprafata cu faina si continua sa framanti. Da-i forma unei bile, apasa usor, infasoara in folie alimentara si lasa la frigider timp de 30 de minute.


3. Aplica faina pe suprafata de lucru si ruleaza aluatul pana are grosimea de 4mm. Folosind forme pentru biscuiti, taie coca si aranjeaza aluatul intr-o tava cu hartie de copt. Tine tava la frigider inca 30 de minute.

4. Preincalzeste cuptorul la 170 de grade.

5. Coace biscuitii pe raftul din mijloc timp de 15-18 minute. 

6. Scoate din cuptor, presara zaharul pudra si transfera pe un gratar pentru a se raci.


Sursa

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Ce schimbare a decis să facă Monica Tatoiu în anul 2019, din cauza faptului că se îngrășase și nu era mulțumită de felul în care arăta? "Dieta la mine este... trebuie să mă conving pe mine să nu încalc!"

Oana Roman, momente dramatice, EXCLUSIV: ”O relație abuzivă și toxică...”

"M-a sunat și..." ULTIMA DISCUȚIE dintre Eugen Cristea și Cristina Deleanu, înainte să moară. Ce i-a transmis femeia cu care era de 40 de ani, la telefon

Dan Bordeianu, în TOPUL celor mai buni actori din România. Motivul pentru care nu se simțea bine în această postură: "Eram pe locul 8 și erau monștrii sacri în fața mea, adică Florin Piersic și ceilalți. Și eu ce caut? Eram singurul de vârsta mea"

Prăjitură de rubarbă, pregătită de Elwira Petre! Excepțională și pentru cei mici: "Eu o îndrăgesc de mică, e foarte sănătoasă, cu un aport mare de fibre și vitamine!"

Ileana Sterp, postare emoționantă după botezul lui Miray. Mama Geta a atras atenția tuturor: „Foarte frumoasă”

Tânăra de 18 ani care a dispărut în Thailanda, apariție șocantă în celălalt capăt al planetei. Spune că este însărcinată


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies