Biscuiti cu mac si crema de somon! Perfecti pentru micul dejun!

Biscuiti cu mac si crema de somon! Perfecti pentru micul dejun!
Biscuiti cu mac si crema de somon! Perfecti pentru micul dejun!

Aceasta reteta de biscuiti este perfecta pentru orice ocazie. E gata rapid.

 

INGREDIENTE
Compozitie
3-4 linguri apa foarte rece
20 g mac
100 g unt
200 g faina
1/4 lingurita sare
Ingrediente crema de somon
100 g somon afumat
100 g unt
1 lingura zeama de lamaie
* coaja rasa de la jumatate de lamaie
* piper
PREPARARE
Taiem untul rece in cubulete si il amestecam cu faina cu o miscare de degete ca si cum am numara bani:). Trebuie sa obtinem niste “firimituri”.
Adaugam macul, sarea si apa si framantam doar cat sa se lege aluatul. Ii dam forma de cilindru cu diametrul de 4 cm, il invelim in folie de plastic si dam la frigider pentru cel putin o ora ca sa se intareasca.
Dupa ce aluatul s-a intarit il taiem in discuri cu grosimea de 4-5 mm. Punem biscuitii intr-o tava cu hartie de copt si bagam in cuptorul incins la 180 de grade pentru aproximativ 20 de minute.
Ii scoatem si ii lasam sa se raceasca.
Bagam somonul cu untul, piperul si lamaia intr-un blender si transformam intr-o crema fina.  Punem crema pe biscuitii reci si ii servim cate unul sau lipiti cate 2.
Sursa

INGREDIENTE

Compozitie


3-4 linguri apa foarte rece 
20 g mac 
100 g unt 
200 g faina 
1/4 lingurita sare 

Ingrediente crema de somon

100 g somon afumat 
100 g unt 
1 lingura

zeama de lamaie 
* coaja rasa de la jumatate de lamaie 
* piper 

PREPARARE

Taiem untul rece in cubulete si il amestecam cu faina cu o miscare de degete ca si cum am numara bani:). Trebuie sa obtinem niste “firimituri”.

Adaugam macul, sarea si apa si framantam doar cat sa se lege aluatul. Ii dam forma de cilindru cu diametrul de 4 cm, il invelim in folie de plastic si dam la frigider pentru cel putin o ora ca sa se intareasca.



Dupa ce aluatul s-a intarit il taiem in discuri cu grosimea de 4-5 mm. Punem biscuitii intr-o tava cu hartie de copt si bagam in cuptorul incins la 180 de grade pentru aproximativ 20 de minute. Ii scoatem si ii lasam sa se raceasca.

Bagam somonul cu untul, piperul si lamaia intr-un blender si transformam intr-o crema fina.  Punem crema pe biscuitii reci si ii servim cate unul sau lipiti cate 2.


Sursa

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

VIDEO I-a cerut Alexandru Ciucu, Alinei Sorescu, să se oprească din a-și alăpta propriul copil? Ce a declarat artista, cu privire la primul moment în care a ieșit public să vorbească despre divorț? "Îl deranja!"

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Vești de ultimă oră despre starea lui Dan Petrescu. Fiicele lui au venit de urgență în țară: „A slăbit 30 de kilograme”

Alexandra Cuhuteac cucerește internetul: Noua ei piesă i-a făcut pe oameni să observe ASEMĂNAREA IZBITOARE dintre vocea ei și cea a Adrianei Ochișanu, mama fostului ei iubit, Cristi Botgros: "Doamne! Tare te asemeni cu ea la talent, simplitate și carismă"

Cum vor arăta aceste sărbători de iarnă, pentru Eugen Cristea? Au trecut 7 luni de când soția sa, actrița Cristina Deleanu, s-a stins din viață!

Robert, bulversat de reacțiile Biancăi: „Ori m-ai mințit ieri, ori alaltăieri!” Iată ce se întâmplă, de fapt, între cei doi concurenți de la Casa iubirii

Zece studenți arși de vii într-un incendiu devastator într-un restaurant! Tragedie de nedescris în Peru


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies