Bianca de la Puterea dragostei, mesaj sfâșietor: „Doamne, cât de mult îmi lipsește”


Tânăra a decis să împărtășească un mesaj sfâșietor pe contul său de socializare, după ce Livian a vorbit despre noua sa iubită, Nicoleta.


In articol:

La scurt timp după ce Livian i-a transmis Biancăi și susținătorilor săi să nu mai vorbească despre noua sa iubită, câștigătoarea celor două sezoane ale emisiunii Puterea dragostei a transmis un mesaj pe contul său de socializare.

Zilele trecute, Bianca și Berna au fost invitate la emisiunea „Totul despre Puterea dragostei by Cornelia Ionescu”, iar fosta iubită a lui Philip a dezvăluit că nu își imaginează ce a putut vedea Livian la noua iubită, care nu se compară deloc cu Bianca.

Aceste declarații nu au fost deloc pe placul lui Livian, care le-a spus tuturor ce simte pentru Nicoleta Florentina și de ce nu trebuie să fie numită femeie ușoară. Iată ce simte Livian pentru noua sa iubită, Nicoleta

„Vreau să ajungă la mesajul acesta. Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta și nu ai de ce să te iei de Nicoleta de nicio culoare, pentru că fata nu a făcut nimic greșit, nu s-a băgat peste cât timp noi eram într-o relație. Nu a vorbit rău, nu poți zice că este o femeie ușoară, o femeie care a mers și a țintit ceea ce își dorește să ia. A văzut că sunt liber, m-a plăcut și a dorit să mă aibă. Asta nu definește o femeie ușoară. Femeia ușoară este, în definiția mea, cea care se culcă cu mai mulți din pură distracție, contra-cost. Nu știu, chiar aș vrea să înceteze toate nebuniile astea, am vrut să evit subiectul”, a spus Livian în cadrul unui vlog.

Ce simte Bianca, după ce Livian a plecat

Bianca a decis să transmită un mesaj important pe Instagram. Chiar dacă nu este scris de ea și nu se potrivește în totalitate, Bianca a decis să le arate tuturor în ce stare se află după relația cu Livian:

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei mesaj[Sursa foto: Instagram]

„L-am lăsat să plece, știam că în viața lui nu mai este loc pentru mine. Nu mă mai simțeam ca la început, mă simțeam în plus, simțeam cum îl deranjez și puteam simți până sub piele răceala cu care îmi vorbea. Nu am vrut să renunț. de fapt nici nu am făcut-o, am continuat să rămân blocată în același loc sperând ca într-o zi poate va realiza că are nevoie de mine. Dar din acel moment nu l-am văzut, nu i-am mai auzit vocea. Doamne, cât de mult îmi lipsește! Și deși a trecut multă vreme, încă îi simt mirosul, încă îi simt mâinile cum mă ating, încă îi pot vedea privirea și auzi vocea. Uneori pot să simt cum mă strânge în brațe sau pot să simt cum se gândește la mine. A plecat, dar a lăsat o paete din el la mine. Într-o zi știu că se va întoarce, dar eu nu o să mai fiu. Plec și eu.

 


Citește și:

Mădălina și George de la Puterea dragostei formează un cuplu

A murit! Gabriela Cristea este devastată! ”A făcut pancreatită...”

Andreea Raicu, acuzată că a fost plătită să spună că mama sa are Covid-19: "Îi rog pe toţi cei care aleg jignirea..."

Momente dificile pentru Ligi de la Puterea Dragostei! Focoasa blondină era să rămână fără păr!

Andreea Pirui are coronavirus! Ce se întâmplă cu iubitul ei, Marius

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

ANM a făcut anunțul neașteptat: Cod galben de ninsori și viscol.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri