Momente dificile pentru Ligi de la Puterea Dragostei! Focoasa blondină era să rămână fără păr!


Ligi Dolha, fostă concurentă la Puterea Dragostei, a trecut prin momente extrem de dificile când, din cauza lipsei de profesionalism a unor hair stylisti, era să rămână fără păr.


In articol:

Se pare că frumusețea se poate plăti extrem de scump, în anumite cazuri, iar Ligi Dolha, fosta concuentă de la Puterea Dragostei, este exemplul perfect pentru a susține această ipoteză. Tânăra a avut parte de un accident la salonul de înfrumusețare și, din cauza lipsei de tact și profesionalism a unor hair stylisti, lipiciul de la extensiile pentru păr a fost îndepărat cu greu de pe podoaba capilară a focoasei blondine și aproape a lăsat-o fără păr natural.

Ligi de la Puterea Dragostei
Ligi de la Puterea Dragostei risca să rămână fără păr.[Sursa foto: Instagram Ligi Dolha]

Noua echipă la care Ligi a apelat pentru a-și face întreținerea extensiilor a pierdut nici mai mult nici mai puțin de trei ore pentru a reuși să îndepărteze vechile extensii. Aceștia s-au chinuit să salveze cât mai mult din părul natural al Ligiei care era extrem de afectat de lipiciul aplicat de „profesioniștii” la care tânăra de la Puterea Dragostei apelase inițial.

Ligi de la Puterea Dragostei, accident de zile mari

„Uitați cum am ajuns eu...din păruțul meu foarte lung...uitați cum am ajuns. Fetelor ce vreau eu să vă sfătuiesc...of, Doamne...aveți grijă unde vă faceți întreținerea la extensiile cu bandă pentru că eu am ales și trei ore oamenii ăștia s-au chinuit să-mi scoată lipiciul din păr.

Mă bucur că au putut să-mi salveze părul, pentru că era să rămân fără...acum câteva zile voi sta așa, cu păruțul meu. Abia apoi îmi voi pune extensiile. Mă doarte foarte tare capul, cu toate că au fost foarte blânzi, foarte ok. Stiți cum sunt oile, cum au adunătura aia de încălcitură la fund. Așa eram eu. Dacă nu reușeau să-mi salveze părul, îl aveam foarte scurt acum și înnebuneam.”, a dezvăluit Ligi de la Puterea Dragostei.

Ligi Puterea Dragostei
Ligi de la Puterea Dragostei după accidentul avut la salonul de înfrumusețare.[Sursa foto: Instagram Ligi Dolha]

Mai mult decât atât, frumoasa Ligia Dolha a făcut un apel pe rețelele sale de socializare  prin care își îndeamnă urmăritoarele să apeleze numai la profesioniști în adevăratul sens al cuvântului, pentru a nu pica în plasă, așa cum a pățit ea. Aceasta a explicat că e foarte important să știi pe mâinile cui te lași și a adăugat că va povesti întreaga sa experiență, pentru a ajuta alte femei să nu pățească același lucru.

„Asta sunt eu și acesta este păruțul meu! O să vorbesc mai multe cu voi despre experiența mea, ca să mă înțelegeți cap-coadă!”, a conchis Ligi de la Puterea Dragostei.


Citește și:

Andreea Pirui are coronavirus! Ce se întâmplă cu iubitul ei, Marius

O recunoști? A ajuns una dintre cele mai frumoase femei din România

Ella de la „Puterea Dragostei” și Iancu Sterp, adevărul despre relația celor doi

Deea de la Puterea Dragostei este însărcinată?! Cum s-a dat de gol iubita lui Ricardo

Jador de la Puterea dragostei este în doliu: „Viața e foarte dură”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de weekend, 31 octombrie - 1 noiembrie 2020, anuntul ANM: cod galben de vant!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri