Ligi de la Puterea dragostei, plimbare romantică pe lac alături de un bărbat


Cu cine a fost surprinsp fosta concurentă de la Puterea dragostei. Tânăra a recunoscut cine este bărbatul cu care s-a plimbat.


In articol:

După plecarea de la Puterea dragostei, toată lumea a așteptat ca Ligi Dolha să își găsească repede sufletul pereche, după dezamăgirea pe care a suferit-o în casă.

Tânăra a decis să nu se grăbească prea mult să cunoască pe cineva și s-a preocupat mai mult să reia legătura cu prietenii săi, pe care nu a apucat să îi vadă cât timp s-a aflat în Turcia.

Zilele trecute, Ligi de la Puterea dragostei a realizat mai multe InstaStory în care se distra de minune alături de un prieten drag, pe nume Cristian. Cei doi au mers împreună cu hidrobicicleta, iar Ligi nu a ratat ocazia de a filma această distracție, care le-a adus amândurora zâmbetul pe buze.

Îmbrăcată extrem de elegant, tânăra s-a chinuit puțin să dea la pedalele hidrobicicletei, iar prietenul său i-a adus aminte că face sală de ani de zile, așa că nu ar trebui să se plângă.

Ligi de la Puterea dragostei
Ligi de la Puterea dragostei si prietenul ei[Sursa foto: Instagram]

Ligi, de nerecunoscut după ce a ajuns la medicul estetician

Acum mai bine de o săptămână, Ligi de la Puterea dragostei i-a luat prin surprindere pe toți susținătorii săi. La numai câteva zile după ce și-a mărit buzele, Ligi a decis să se micșoreze, nemulțumită de rezultatul final.

Fosta concurentă a pășit pragul cabinetului medicului estetician, unde a avut parte de o nouă intervenție, pentru ca buzele sale să arate mult mai natural.

„Ce credeți că mi-am făcut astăzi? Niște buze superbe de botox! Sunt puțin inflamate acum, dar le-am conturat și le-am micit puțin. Mâine o să fie și mai frumoase că astăzi sunt inflamate. Au trecut doar câteva ore de la injectare și văd cât de micuță e buza de sus față de cea de jos. Mi se pare că e prea mare discrepanța între buza de sus și cea de jos în care nu am injectat soluție de topit acidul. Mă obișnuisem cu ele așa.... Sunt și puțin vânătă, dar nu mă doare!", a spus Ligi, pe Insta Story, imediat după intervenția estetică.


Citește și:

Bogdan Mocanu a uitat de Andra Volos? Cu cine a fost surprins în club

EXCLUSIV! Roxana de la Puterea dragostei și Turcu s-au despărțit!

Scandal fără precendent între Andreea și Nicos! "Eu nu o mai suport pe această fată în această casă cu mine! Nu o mai suport!”

Săgeți de îndrăgostiți între George și Andreea! Seba nici nu a putut privi dansul celor doi concurenți! “George, te plac!”

Seba a părăsit platoul emisiunii Puterea Dragostei! “Eu am încercat să mă controlez și să mă forțez s-o plac pe Andreea!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Ludovic Orban, declarații despre restricțiile pe timp de noapte

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri