Bogdan Mocanu a uitat de Andra Volos? Cu cine a fost surprins în club


Fostul concurent a fost nedezlipit de una dintre fostele concurente de la Puterea dragostei. Cei doi nu s-au ascuns deloc la petrecere.


In articol:

La numai câteva zile după ce a recunoscut că s-a despărțit de Andra Volos, Bogdan Mocanu a fost surprins cu o bombă sexy în club.

Câștigătorul primului sezon al emisiunii Puterea dragostei trece prin clipe grele de câteva zile, după ce a aflat că i-a murit bunicul de care era extrem de apropiat.

Nici pe plan amoros lucrurile nu merg mai bine, după ce și-a spus încă o dată adio cu Andra Volos.

Bogdan Mocanu a participat la o petrecere într-un club bucureștean, unde a petrecut ore în șir alături de foștii săi colegi. La eveniment s-au mai aflat și fostele lui iubite, Ana Lintaru și Roxana. Dacă Roxana a venit fără Turcu, pentru că s-a împăcat, Ana Lintaru este în culmea fericirii și a fost surprinsă alături de noul său iubit, de care a fost apropiată întreaga noapte.

Nici Bogdan Mocanu nu a stat singur și s-a distrat întreaga seară alături de o altă prietenă bună din emisiune, Simona Braboveanu. Cei doi s-au înțeles foarte bine cât timp au fost colegi în emisiune, iar Bogdan a susținut mereu relația acesteia cu Jador. De altfel, Simona a fost protagonista videoclipului lui Jador, „Dau moda”, iar pe ea și pe Bogdan îi leagă o prietenie veche.


Mocanu a dezvăluit subtil motivul despărțirii de Andra Volos

Fostul concurent a sugerat în cadrul unui interviu că Andra Volos l-ar fi înșelat.

„Sper să-și găsească fericirea acolo unde a căutat-o. Nu are rost să intrăm în detalii. Vreo doi-trei ani o să fiu singur și o să mă axez doar pe carieră, pe mine. Este o vârstă mult prea fragedă ca să mă țin acolo.

E aiurea că aș fi vrut un copil până la 25 de ani, dar de cât să stau să mă consum...”, a mai spus Bogdan Mocanu în cadrul aceluiași interviu.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Scandal fără precendent între Andreea și Nicos! "Eu nu o mai suport pe această fată în această casă cu mine! Nu o mai suport!”

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

EXCLUSIV! Roxana de la Puterea dragostei și Turcu s-au despărțit!

Seba a părăsit platoul emisiunii Puterea Dragostei! “Eu am încercat să mă controlez și să mă forțez s-o plac pe Andreea!”

Săgeți de îndrăgostiți între George și Andreea! Seba nici nu a putut privi dansul celor doi concurenți! “George, te plac!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

CITEȘTE: Cum se scot petele de CAFEA de pe hainele preferate

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri