Săgeți de îndrăgostiți între George și Andreea! Seba nici nu a putut privi dansul celor doi concurenți! “George, te plac!”


Uneori se spune că și tăcerea este un răspuns, iar în acest context, dovada iubirii dintre cei doi concurenți de la Puterea Dragostei a fost un dans între George și Andreea.


In articol:

Proaspăt despărțită de Seba, Andreea este într-o continuă tensiune cu George. Scânteile sunt provocate inclusiv de către ceilalți concurenți și tânăra concurentă trebuie să le facă față inclusiv celor aruncate de către George. Deși o ironizează destul de mult pe Andreea, George se află în zona lui de confort pentu că îl încânta această situație, deși pare mereu că este destul de tensionat, mai ales când vine vorba despre Andreea de la Puterea Dragostei.

George ironic către Andreea: “Andreea mai poți să vorbești și tu? Mi-e dor de vocea ta! M-am răzgândit, vreau să vorbească și ea!”

Andreea nu se lasă mai prejos și îi răspunde tachinarilor, chiar sub privirile lui Seba: “George, te plac!”

George: “Zi-mi ceva nou că asta știu deja!”, a fost replica lui.

Deși nu recunosc că încă se plac, George și Andreea se tachinează ca doi îndrăgostiți.

La recomnadarea Cristinei Mihaela, de a merge pentru o scurtă întâlnire în camera roșie, George a explicat că lui îi place ca totul să se întâmple în public si ca își dorește mai degrabă un dans. Frumoasa prezentatoare îi indeplineste lui George aceasta dorința. Tânărul de la Puterea Dragostei o invită la dans pe Andreea fara ezitare.

Pe melodia faimosului John Legend, cei doi au început să dansese sorbindu-se din priviri. George a tras-o la pieptul lui și au dansat lasciv în fața tuturor concurenților.

Andreea si George dansind
Andreea si George priviri in timpul dansului[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cel mai dificil moment de privit, se pare că a fost pentru Seba, proaspăt despărțit de Andreea. În timpul momentului Seba și-a schimbat privirea către cu totul altceva, la propria încălțăminte arătând și o grimasă din care se poate vedea clar că nu îi convine ceea ce vede.

Citeste si: Scandal de zile mari la Puterea Dragostei! Andreea a fost bătută de Andrada, chiar în timpul unui live

 

George si Andreea dans
George si Andreea dans la Puterea Dargostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nicos nerăbdător, nu a mai putut aștepta și a interupt dansul spunând: “Este foarte important! Dați-mi voi să stric momentul! Permiteți-mi să îl stric! Știu că a savurat George acest dans, dar îmi pare rău să îți dau o veste proastă dar.. ți-o votez, frate!”

Cu ironia care îl caracterizează, George a precizat și el uitându-se la Andreea: “Pentru că nu ai dansat cum trebuie, ai și votul meu!”

Andreea: ”Mă bucur! Asta îmi doream!”, transmițându-i și un pupic în aer..

Întrebat de Cristina Mihaela ce a reprezentat dansul acesta pentru el, George a specificat: “Am vrut să reiau primul dans care mi s-ar fi cuvenit încă de la început!(..) Am vrut să văd cum este să dansezi cu o pretendentă la ține…. care se declara… De transmis nu transmite, doar știe să danseze..”

Cristina Mihaela: “Crezi că încă te place?”

George: “Cu siguranță!”

Andreea a replicat imediat: “Nu! Eu nu te plac! Tu mă plăci!” (…)

George: “Eu am fost principalul, Seba a fost backup!”

Andreea: “Tu nu ai fost nimic George! Asta nu înțelegi!”

 


Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Comănici, primele declarații după ce a fost amenințată de Livian: „Nu l-am recunoscut...”

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

Bianca de la Puterea dragostei, prima reacție după ce Livian a anunțat că va publica secrete despre relația lor

Ligi de la Puterea dragostei, de nerecunoscut! Ce intervenție estetică și-a făcut

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu, despre Klaus Iohannis: „Va pleca de la Cotroceni înainte de terminarea mandatului”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ruxi Opulenta, mesaj adresat Mădălinei Pamfile după descalificarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Gestul fostei concurente a spus totul!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri