Bianca de la Puterea dragostei, prima reacție după ce Livian a anunțat că va publica secrete despre relația lor


Ce i-a transmis Bianca unui susținător, la scurt timp după ce Livian a dezvăluit că va publica mai multe lucruri incriminatoare despre relația lor.


In articol:

Veste neașteptată despre Bianca de la Puterea dragostei, la numai câteva ore după ce a anunțat Livian că este pregătit să posteze un vlog incriminator despre relația lor.

Miercuri, Livian a postat o nouă piesă despre viața sa, numită „Caracter pervers”. La scurt timp de la lansare, Livian a anunțat pe Instagram că este pregătit să publice un vlog în care să spună tot ce s-a întâmplat între el și Bianca și susține că are mai multe dovezi incriminatoare.

Fostul concurent crede că fanii Biancăi vor să îl saboteze și să intervină în cariera sa muzicală, așa că a răbufnit.

„În legătură cu ce am vorbit pe live, dacă vă gândiți cumva la manevre în privința vizualizărilor, să știți că vlogul e pregătit din seara asta și un singur click mă desparte. Dacă simt miros de manevră, tot găsesc o modalitate prin care să îi dau drumul cu sufletul împăcat. Și v-am zis, targetul, pentru că deja se vorbește de aceste manevre și nu va mai fi locul trei. Dacă atinge locul cinci, am dat drumul la clip, clip care conține toate dovezile și tot, tot, tot. M-am jurat pe familie și pe tot ce am mai scump”, a dezvăluit Livian pe InstaStory.

Livian si noua iubita
Livian de la Puterea dragostei despre noua iubită[Sursa foto: Instagram]

Bianca se teme de secretele care ar putea ieși la iveală?

De cealaltă parte, Bianca de la Puterea dragostei a vorbit despre sentimentele pe care le mai are pentru Livian și le-a dat un sfat fanilor săi. Tânăra le-a transmis că fanii trebuie să lase la o parte tot ce s-a întamplat între ei și să comenteze strict despre piesă.

„Privindu-l pe el in ochi, veți vedea ca exista Tristețe in suflet. Sunt trista. E omul pe care l-am iubit în cea mai grea perioada a vieții. Încă îl iubesc, îl vreau fericit. Dacă el este fericit, și eu sunt. Vreau să-l ajutam, pentru că e singurul om pe care l-am avut alături, nu mi-a greșit cu nimic și merită răsplătit tot binele. Vă rog să îi ascultați piesa, să comentați strict despre melodie, indiferent de părere, sunteți îndreptățiți. Iar legat de mine, sunt foarte bine!”, a mărturisit Bianca de la Puterea dragostei, pe contul său de Instagram.

Unul dintre susținători a întrebat-o pe Bianca dacă nu cumva a distribuit piesa lui Livian de frică, iar răspunsul său a fost unul categoric:

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei mesaj pentru fan[Sursa foto: Instagram]

„În niciun caz. E liber să pună orice. Eu știu cine sunt”, i-a transmis Bianca celui care a fost curios de intenția sa.


Citește și:

Livian de la Puterea dragostei, amenințări în miez de noapte: „Am dat drumul la clipul care conține toate dovezile”

Ligi de la Puterea dragostei, de nerecunoscut! Ce intervenție estetică și-a făcut

Ce părere are Bianca de la Puterea dragostei despre Mariana: „Eu nu cred că se potrivesc”

Akebono a spus adevărul despre Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei: „E posibil să îi placă bărbații!” Este o lovitură majoră!

Bianca Comănici, dezvăluiri în miez de noapte despre Livian de la Puterea Dragostei: „Încă îl iubesc. Vreau...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Rețetă de dulceață de cireșe amare. Mod de preparare și ingrediente

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri