Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei”: „E la terapie intensivă!”


Făcând apel la bunătatea urmăritorilor săi, Andreea Pirui a partajat un mesaj emoționant cu privire la un caz umanitar ce necesită atenție imediată.


In articol:

Andreea Pirui, fostă concurentă a faimoasei emisiuni marca Kanal D, „Puterea Dragostei”, a împărtășit cu fanii de pe contul său de Instagram un mesaj emoționant, apelând la empatia și ajutorul acestora: 

„Oameni buni, Valentin Tagarta, 42 de ani, tatăl a trei copilași are mare nevoie de ajutorul nostru! Este la Terapie Intensivă în Târgu Mureș din cauza virusului și are nevoie de donatori de sânge (plasmă) cu anticorpi confirmați!

Andreea de la „Puterea Dragostei” așteaptă ajutor de la fanii săi

Cazul umanitar al bărbatului infectat cu noul Coronavirus a impresionat-o pe frumoasa blondină, așa că ea nu s-a sfiit să profite de faima pe care o are ca să ceară ajutorul audienței sale de pe rețelele de socializare. A postat mesajul emoționant pe Instagram, unde este urmărită de nu mai puțin de 290.000 de persoane. 

Valentin, în vârstă de numai 42 de ani, se află în prezent pe patul de spital, în secția de Terapie Intensivă a unui spital din Târgu Mureș. Starea gravă în care se află acesta este datorata de infectarea sa cu virusul care face ravagii în toată lumea. Ca să supraviețuiască și să se întoarcă înapoi acasă, la cei 3 copii pe care îi are, Valentin are nevoie urgentă de transfuzii de sânge de grupa B3 pozitiv.

„Vă rugăm din suflet pe toți cei ce ne cunoașteți pe mine și pe Valentin, fiți binevoitori și donați ca să se poată face bine. El are grupa B3 pozitiv și e nevoie ca donatorul să fi avut Covid-19 și e vindecat în minim 20 de zile.” îi roagă fosta concurentă „Puterea Dragostei” pe urmăritorii săi, precizând detalii pentru cei ce vor să îl ajute pe bărbat.

Mesajul postat de Andreea Pirui pe Instagram despre un caz umanitar
Mesajul postat de Andreea Pirui cu privire la cazul umanitar ales de ea[Sursa foto: Instagram]

Andreea și-a încheiat mesajul care a adus atenție asupra cazului umanitar ales de ea cu un îndemn adresat atât fanilor ei, cât și oamenilor empatici care sunt dispuși să ajute la salvarea lui Valentin. „Fii salvatorul de care avem nevoie!” a scris blondina în mesajul său.


Citește și:

Ella de la „Puterea Dragostei” și Iancu Sterp, adevărul despre relația celor doi

Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta”

Simptomele neurologice care apar la unii pacienți infectați cu Covid-19

Anunț de ultimă ora: tratamentul pentru Coronavirus s-ar putea produce și în România

Bianca Rus, atac la adresa Cristinei Șișcanu, după eliminare! "Du-te acasă, vezi-ți de copiii tăi"

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Marinescu și Andreea, noul cuplu de la Puterea Dragostei?! "Dacă ne apropiem noi doi, iau foc ambele case!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri