Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta”


Ce a transmis Livian de la Puterea dragostei, după ce Bianca a vorbit despre noua iubită a tânărului.

Livian de la Puterea dragostei a vorbit despre interviul Biancăi și al Bernei, în care cele două tinere au vorbit despre noua iubită a fiului lui Nelson Mondialu. De asemenea, cele două au dezvăluit în interviu și despre întâlnirile secrete în patru, cu Philip și cu Livian, pe vremea când Bianca și Livian nu mai formau un cuplu în casă.

Fostul concurent a decis să spună lucrurilor pe nume după ce Nicoleta a fost de multe ori jignită de către fanii Biancăi:

„Nu am văzut în întregime interviul. Încep cu lucrurile bune. Dacă stau așa și mă uit, sunt mândru. Bianca este produsul meu, nu este produsul susținătorilor, nu e produsul familiei, cel mult e produsul lui Dumnezeu și produsul meu, și intervenția mea angelică, de șlefuire. Sunt mândru că pune în aplicare tot ce am învățat-o. Sunt mândru că a învățat modul meu sever de a acționa cu ea a fost pentru a o pregăti pentru impactul cu lumea de afară.

Știți foarte bine, ea a plecat de la vârsta la care a plecat, a stat doi ani și jumătate în emisiune timp în care te bruiază, te rupe de realitate și ai impresia că tot ce zboară se mănâncă când ieși afară.
Ei bine, nu, eu am pregătit-o pentru așa ceva. Eu am încercat să îi fac stilul, să fie feminin. Cursivitatea în vorbire o avea, însă felul în care se exprima nu era mereu cel finuț.

Am văzut că a adoptat acel stil și sunt foarte mândru. Per total, am numai cuvinte de laudă pentru ea.

Am văzut că a bătut un țignal că cine nu i-a fost prieten în casă nu o să îi fie nici afară. Bravo, foarte adevărat. Și dacă e să mă întrebe pe mine, prieten în adevăratul sens al cuvântului nu o să găsească. La ea prietenia este bazată pe faptul că la un moment dat unii au nevoie de ea și orice asociere cu ea crește persoana respectivă.

Mai ales dacă este o asociere pozitivă, crește în ochii lumii. Crește în mediul online. Cel mai bun exemplu este fata care a umblat cu Kamara.

Alt exemplu este Berna, este cel mai patetic exemplu, nu vreau să o jignesc. Bianca știe foarte bine, de când erau în emisiune, eu am mirosit-o și am simțit-o, eu i-am zis: stai departe, nu e ceea ce trebuie, este foarte alunecoasă, nu este ceea ce trebuie. Nu neapărat perversă, pentru că a fi perversă trebuie să ai un pic de banditism, iar Berna nu are. Nu vreau să jignesc, e pur și simplu părerea mea atent studiată.

Berna nu a vorbit prost despre mine, dar a vorbit prost în spate și după emisiune, cu toate că eu am evitat să o pun pe ea într-o poziție aiurea. Știți foarte bine paranoia Biancăi. După tot ce a spus, după toate jignirile aduse, să ai tupeul acela să vii să spui că din cauza lui Philip s-a îndepărtat de Bianca. Total greșit, el nu a vrut să o îndepărteze de Bianca. E alegerea ei.

Nu ai cum să apari lângă persoana pe care ai vorbit-o de rău, nu neapărat că i-ai dorit răul, dar nici departe nu ai fost. Oricâte vorbe ar veni asupra mea, eu nu am lins niciodată unde am scuipat.

Asta înseamnă să ai caracter. Mă bucură faptul că poate ați văzut faptul că Bianca menține prietenia aia, dar am înțeles că știe foarte bine despre ce e vorba.

Pe lângă lucrurile care mi-au plăcut, mai sunt și lucrurile care nu îmi plac, nu îmi place lucrul că se vorbește la adresa actualei mele iubite. Nu îmi place că i se aduc fel de fel de acuze, că a stat cu 100 de respectivi. Până la urmă, dacă nu vă aflați în cazul meu, și mamele noastre au avut alți iubiți. Cum poți să condamni o fată? Din punctul meu de vedere, nu contează trecutul unei femei, contează prezentul și cum se comportă.

Niciodată nu le-am înțeles pe fete. Așa e în România la noi. Știu cazuri de băieți care doar au trecut puțin prin emisiune și femeile sunt în limbă că au fost la Puterea dragostei.

Vreau să ajungă la mesajul acesta. Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta și nu ai de ce să te iei de Nicoleta de nicio culoare, pentru că fata nu a făcut nimic greșit, nu s-a băgat peste cât timp noi eram într-o relație. Nu a vorbit rău, nu poți zice că este o femeie ușoară, o femeie care a mers și a țintit ceea ce își dorește să ia. A văzut că sunt liber, m-a plăcut și a dorit să mă aibă. Asta nu definește o femeie ușoară. Femeia ușoară este, în definiția mea, cea care se culcă cu mai mulți din pură distracție, contra-cost. Nu știu, chiar aș vrea să înceteze toate nebuniile astea, am vrut să evit subiectul.

Livian și Bianca
Livian și Bianca, pe vremea când erau împreună[Sursa foto: Captură YouTube]

Livian a caracterizat-o și pe iubita sa, cu care deja s-a mutat de mai bine de două luni. Câștigătorul celui de-al doilea sezon se simte împlinit alături de iubita sa, așa cum nu a mai simțit de mult timp.

Cât despre Nicoleta, nu o cunoașteți. Multe persoane o blamează pe Nicoleta. Ca să v-o descriu așa, sper să o pot integra. Nicoleta este o fată excepțională, dimineața se trezește și nu poate sta în pat, trage de mine, duș, mâncare și hai să ieșim. Este orgolioasă și nu pot să spun că este totul roz între noi, e stilul care alege să se închidă. Aici avem probleme, de comunicare. Dar, în rest, suntem fericiți, mă simt rupt de realitate în brațele ei, mă face să mă implic foarte mult sentimental, într-un timp foarte scurt, m-a adus în punctul în care nu am liniște când este supărată. Aș putea să vă povestesc zile la rând despre Nicoleta.

Eu cu ea suntem bine. Dacă nu e Nicoleta lângă mine, îmi pierd strălucirea”, a mai spus Livian în cadrul vlogului său.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Câte calorii are un măr

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

Câte calorii are o banană. "Ține loc de mic dejun sau de gustare dulce, naturală și sănătoasă cu doar 90 calorii"

5 Filme de dragoste la care să vă uitați în 2022

7 Semne că ești însărcinată în prima lună. Care sunt primele simptome

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
La ce este bun bicarbonatul de sodiu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri